Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Tetszik egy fiú a gimiben, de nekem nagyon fiús a stílusom, rövid haj, fiús ruhák, és zavartak már ki lány mosdóból is, mert azt hitték, hogy a másik nemet képviselem (de igazából nem esett rosszul :D Szeretek így kinézni).?
Szóval én imádom így magam, azt tisztázzuk hogy semmit sem fogok magamon megváltoztatni.
Van ez a srác, évfolyamtársam, de a nevemet sem tudja, szerintem azt sem, hogy fiú vagyok-e vagy lány. De egyszer beszélgettem vele (a hangom vékonyabb a fiúkénál) és sokszor néztünk egymás szemébe, és sokat nevettünk, tudom hogy ez nem jelent semmit. De mostanában mindig lepacsizunk, ha elmegyünk egymás mellett, szerintem haverjának tekint. Egyéb tanács, hogy összejöjjek vele?
16/L
Elöször is ismerkedj meg vele sokkal jobban,meg kérdezges tőle valamit,aztán lesz ami lesz. :D
De írd meg hogy mi történt mert kíváncsi vagyok erre. :D
Szerintem szexi is tud lenni ha valaki fiús ruhákba járkál (de nem tudom hogyan nézel ki élőben),szóval nem tudom mit is írjak :D
Ha már haverok vagytok onnantól bármi lehet.
Az én tanácsom a fokozatos ismerkedés
1. Tudja meg, hogy ki vagy
2. Szeressen veled beszélgetni.
3. Nézd, hogy mennyire mutatja a jeleket (ha nem csinálja, itt fejezd be)
4. Viszonozd őket te is
5. Talizgassatok
6. Kiss:)
Lehet nem meri megkérdezni, mert így, hogy már egy ideje ismeritek egymást és mindig lepacsiztok fura lenne előállni egy olyannal, hogy "amúgy mi is a neved?" :D
Próbáld meg úgy hangosan mondani előtte a neved, hogy kiderüljön számára is. És persze menj oda hozzá beszélgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!