Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A kapcsolat elején megcsalt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat elején megcsalt?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt, most jutott tudomásomra hogy az első hónapban valószínűleg megcsalt(a beszelgetest olvastam) aztán kioffolta a srácot.

Ő nem tud róla h én tudok erről.

Mit csinálnatok?

Ha úgy érzem h minden rendben van már hónapok óta a kapcsolatunkban.

Lehet h komolyan sem vette az elején..Balhét csapnatok e miatt?20/F

2021. szept. 19. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha minden rendben van és szereted, akkor hagyd a fenébe ezt a dolgot.
2021. szept. 19. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Valószínüleg csak pletyka az egész, de ha még nem voltatok igazán együtt, akkor semmi jelentösége.

Balhézni meg emiatt értelmetlen és fölösleges dolog.

2021. szept. 19. 08:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd mostmár. Ha nincsenek gyanús jelek, akkor vagy tényleg pletyka lehetett vagy rájött, hogy hülyeség volt.
2021. szept. 19. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Figyelj engedd el a dolgot szerintem, ne is említsd. Majd ha újra megcsal és már biztos, hogy szét fogtok menni akkor esetleg felhozhatod hogy na amúgy a kapcsolat elején is megcsaltál te hülye k*urva.
2021. szept. 19. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 éve vagyunk együtt. Az elején fűzött egy másik csajt is,de akkor még csak ismerkedtünk, hamar offolta a másik lányt. Nem csináltam ügyet belőle. Hagyd a francba :) sok boldogságot
2021. szept. 19. 09:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rá büszke de éreztem a kapcsolat elején hogy nagyon nem stimmelt valami, és folyamat nyomasztott.

Tisztában vagyok vele hogy undorító dolog, de belenéztem a telefonjába és így bukkantam rá.

Azt tudom hogy amikor még nem voltunk együtt csak kavargattunk akkor találkozott a másik gyerekkel is, láttam.

Viszont nem láttam volna konkrétan hogy talalkoztak volna mikor együtt voltunk.kb 6 hétig volt ilyen flortolgetos a beszélgetés.(De jó lenne ha most itt lennél meg hasonlóak)

2021. szept. 19. 11:33
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem ne csapj balhét, de ha ismét megtenné dobd gondolkodás nélkül.
2021. szept. 19. 11:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Nekem csak az fáj hogy én ismertem őt előtte is és nem vártam tőle hogy egy opciónak számítok.

Van az a mondás hogy ha gondolkodni kell közöttem és más között akkor a másikat válaszd.

Nyilván valószínű érzi ő is hogy így döntött jól, hogy velem van, de nekem ez így utólag fájdalmas hogy lényegében hazugságokra van alapozva a kapcsolat. Én akkor is kérdezgettem őt hogy látom baja van stb meg hogy legyen velem őszinte és állandóan a nyugtatast kaptam hogy nem nézett még úgy másra mint ahogy most rám.

Közben meg lehet hogy nem találkozott azzal a gyerekkel úgy amikor együtt voltunk, de attól még olyanokat irogattak egymásnak h fhu..Aki egyszer sem tisztelt az máskor sem fog, vagy nem igaz ez?

Nem tudom hogy megfogom e tudni állni hogy ne hozzam majd fel.

Gondolkodnom kell reálisan.

De beigazolodott megint csak a mondás hogy a nők olyanok mint a majmok, ágról ágra ugrálnak és néha szeretnek kettőt is fogni egyszerre

2021. szept. 19. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Ha ilyen hisztis vagy, akkor jobb lene neki nélküled. Mármint vágod, a kapcsolat elején volt az egész, és lehet, hogy abban a szakaszban ő még nem is tekintette kapcsolatnak a köztetek lévő akármit (igen, megsúgom a barátainak is ír olyanokat az ember, hogy jó lenne ha ott lenne stb.). Aztán meg mivel téged szeretett, és kapcsolatot akart, kioffolta a másikat.

Nagyon cuki vagy, hogy kutakodsz a telefonjában, de inkább ne tedd, ha tudod, hogy ilyen kis érzékeny lélek vagy. Jó, hogy már azt nem számítod megcsalásnak, hogy tesiórán halászfogónál megfogja egy másik srác kezét (ovis példa, tudom).

Ezzel a majmos hasonlatoddal meg kérlek nőj fel, mert totálisan röhejes. Ha kisírtad magad és abbahagytad az önsajnaltatást (ami amúgy a sajat hibádból következett, mert f@szér' nézed mások üzeneteit, vágod üzeneteit, nem lefeküdt vele), akkor visszatérhetsz ehhez a témához.

De ha tényleg ennyire utálod a lányokat, akkor randizz egy fiúval, vagy tudom is én...

2021. szept. 20. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!