Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondtam neki én hülye..
Figyelt kérdés
Ma sikerült rábeszélnem magam és bevallottam egy fiúnak,hogy szépen kifejezve szeretem :)
Erre ő csöndben állt és utána nem is szólt hozzám,konkrétan órák után elviharzott..
Szerintetek jól tettem,hogy elmondtam,mert ha rágondolok a sírás kerülget
2021. szept. 17. 14:37
1/9 anonim válasza:
Jól tetted igen de most ti milyen kapcsolatban álltok egymással?? Szóval osztálytársak vagy kik vagytok ti egymásnak ?
2/9 anonim válasza:
Jól tetted, lehet, hogy még magához tér és folytatódik a dolog.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta barátok vagyunk,de tavaly ez így bennem elkezdődött és nem áll le,de nagyon köszi a segítséget :3
2021. szept. 17. 17:13
4/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy osztálytársak is vagyunk..
2021. szept. 17. 17:19
5/9 anonim válasza:
Tuti néha én vagyok a fura, de hozzám sose álltak oda, hogy szeretnek, vagy én sem mentem oda, hogy szia, bocsi, szeretlek. Mert ez egy idő után egyértelmű, meg számomra történnie kell valami.
De mivel egy osztályban vagytok, biztos lesz egy csomó időtök arra, hogy megbeszéljétek, mert év végéig nem tud elkerülni. Próbáljatok meg kettesben lenni meg ilyenek.
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös igazad van,hallgattam másokra és megmondtam... nem gondoltam bele,hogy mi fog történni.. már megbántam,de ezzel már nem tudok mit csinálni..
2021. szept. 17. 20:29
7/9 anonim válasza:
Hát már tényleg nem, max, megdumcsizzátok meg ilyenek
8/9 anonim válasza:
Nem igazán a megfelelő módon reagálta le a történéseket, de nem te vagy a hibás. Majd megbeszélitek, ha magához tért.
9/9 anonim válasza:
Szia
Szeritnem hagyj neki egy kis időt, hogy felfoghassa
De nem hibáztasd magad, ez nem rajtad múlt
So sikert<3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!