Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini kapcsolatok mennyire szoktak komolyak lenni?
Nekem kimaradt, van bánni valóm vagy sokat nem vesztettem?
Mostmár nem vagyok tini de így sem könnyebb komolyat taláni sajnos pedig azt hittem régebben.
Van, ami komoly, van, ami. Volt osztálytársam 4 évig voltak együtt, szerintem ez önmagában se olyan kevés idő (ok, egy aranylakodalomhoz viszonyítva nyilván az), tiniként meg rengeteg. De az én “kapcsolataim” meg pl egy hónaposak voltak kb.
Egyébként azért definiáljuk a tinit. Nem mindegy, hogy arra gondolsz, hogy jaj, 16 évesen még nem próbált fel a fél város vagy 18-20-onpár évesen van az első (komoly) kapcsolatod vagy 30 évesen is teljesen tapasztalatlan vagy. Utóbbi már azért tényleg hátrány, valljuk be. De nem leküzdhetetlen.
6-os! Ne mondj ilyet, nem kell eldobnod magadtól az életet...
Sok olyan ember van, akinek kevés szerelmi/nemi/párkapcsolati élménye volt tizenévesen és később mégis lesz felesége, gyereke, pl. én is így jártam.
Egyébként meg találkozni olyanokkal is, akiknek párkapcsolat mellett vannak önértékelési problémái. Hidd el, nincsenek ők olyan kevesen... tudnék mesélni a párkapcsolatfüggő haverom aggodalmairól bőségesen....
A tini vagy a fiatal kor a párkeresés ideje, tehet KERESÉS ideje. Zömmel megy is keresés, ezért van a szakítás is. Hiszen KERESIK a nekik megfelelőt.
Nincs ezen miért megütközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!