Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a korban mennyire gyakori az hogy több éves kapcsolatot találjon az ember?
Én jó ha randira találok lányt nem hogy komoly kapcsolatra:(
Szomorú vagyok mert jó lenne ha évekig szeretnék egymást egy lánnyal. De nem tudok ilyen lányt taláni sajnos.
Sztm ebben a korban (14-18) inkább az ember kitapasztalja, hogy neki mi a jó. Persze, vannak olyanok akik sokáig együtt vannak, és vannak olyanok akik egy hónap után szét is mennek..
17f
24 éves srác vagyok és jelenleg szingli. Nem is látok rá nagy esélyt, hogy a közeljövőben találjak valakit. Nincs is nagy igényem már igazából, ha születésétől fogva lány az illető, az már fél siker. Nem is alkalmit keresek, hanem tényleg komolyabb kapcsolatot, nem szórakozok a lányokkal, hiszen nem más érzelme a legjobb játék.
Elvileg 22 éves korod előtt már meg kellene találnod az igazit. A legtöbb haverom is már házas, gyereke van. De gyakrabban látok olyan kisállatot, akiknek színesebb a szerelmi életük, mint az enyém.
Milyen korban? 14-18 évesen? Vagy a 21. században?
Középiskolai években az emberek fele szerintem nem tesz szert párkapcsolatra, a másik nagy fele meg csak egyéjszakás, esetleg pár hetes, hónapos futókapcsolatokra tesz szert. Csupán elenyésző százalékban (5% például) láttam olyan kapcsolatokat középsuli alatt, ahol legalább 1-2 évet együtt voltak a tinik, 2%-ban meg olyanokat, akik utána is együtt maradtak legalább egy ideig.
"Több éves" kapcsolatot sehol nem találsz.
Kapcsolatot igen, ami jó esetben több évig tart. Erre viszont tini-korban kicsi az eset, bár nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!