Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második szerelemmel, kínek voltak csalódásai?
Én már a 20 dikon is túl vagyok ha ez megnyugtat, egy értelmes kapcsolatom nem volt, meg szerintem nem is lesz a leghosszabb volt 7 hónap.
28f
Nem csalódok. Ha csalódok az azt jelenti, hogy olyan elvárásaim voltak a másikkal szemben, amivel a róla alkotott ideált képzeltem el és nem láttam a másik igazi énjét. A csalódás egy nagyon cuki magunkat manipuláló játék. ÉN csalódok, mert TE nem úgy viselkedsz ahogy én akarom, hogy viselkedj. Így ha valami rosszul sül el nem én vagyok a hibás, hanem TE amiért nem feleltél meg ennek az idealizált képnek.
Kérdésre visszatérve: igen, volt már olyan, hogy a kapcsolatom nem működött. Elmondtam mi a problémám és azt is, hogy a továbbiakban nem szeretnék ebbe energiát fektetni. Sok sikert kívántam neki és elköszöntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!