Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok az eggyik közeli barátnőmbe..

És nagyon nehezen tudom ezt kezelni!

És nagyon össze vagyok zavarodva azzal kapcsolatban is hogy ő mit érez..

Mindig azt mondja hogy nem biztos abban hogy ő a lányokat is szeretné..

De ban egy titka ami nagyon megszokta érinteni és nekem nem mondja el..

Meg úgy tud rám nézni.. nagyon szeretem a szemeit..

És furcsa jeleket is ad néha

Meg ma történt egy eset hogy a barátainkal játszottunk egy játékot hogy kártyát adtunk át egymásnak szájjal ( tudom nagyon értelmes )

És pár kör után azt mondta hogy "nekem oda eskü be kell ülnöm " és be ült mellém

És át adhattam neki a kártyát (nagyon jó érzés volt)

És egyszer ki csuszott egy kártya es egy barátommal össze ért a szánk

(Mindenki nevetett de nekem rossz érzés volt)

Es utánna olyan szomorunak láttam

Vagy mem tudom

Szerintetek ez jelenthet valamit?

2021. aug. 29. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz megmondani, az is lehet hogy csak beképzelted ezeket (hogy szomorú volt stb) de az is lehet hogy ő bizonytalan, nem tudja érez-e irántad valamit. Próbálj meg közeledni felé, esetleg puhatolózd ki, de ha elutasít tartsd tiszteletben.
2021. aug. 29. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, valahogy megpróbálom!
2021. aug. 29. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem közömbös feléd. Ha azt mondja hogy "nem buztos hogy szereti-e a lányokat" akkor valószínűleg nem hetero (legalábbis nálam ez volt a helyzet, és gondolom a heterok ezen nem agyalnak ennyit.

Hagyj neki egy kis időt, közben óvatosan közeledhetsz felé, de nézd a reakciójit.

2021. aug. 30. 08:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Én szoktam jeleket adni felé de őszintén nem tudom eldönteni hogy mit gondol..

Néz és zavarba jön vagy nem is tudom.. mintha nem venné komolyan de elveszek a szemeiben..

Meg olyan aranyosan mosolyog :'(

2021. szept. 5. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!