Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy fiúval egy online foglalkozas alatt ismerkedtem meg. A foglalkozás vezetőjének az ismerőse a srác és mondta a vezető h a srác szeretne velem megismerkedni csak nem mer bejelölni. Ezért én bejeloltem. Beszélgettünk és találkozni is fogunk. Csak nem annyira világos h mit szeretne tőlem mert azt mondta h életem szerelmét lehet hogy egy buszmegállóban fogom megtalálni tehát nem tért ki arra h több is lehetne közöttünk akár barátságnál. Viszont ez furcsa nekem h csak így idegenben rám írt. Az egyejszakast meg nem nézem ki belőle mert nem tűnik annak a típusnak. Olyan visszafogott.2021. febr. 22. 18:48
1/4 anonim válasza:
Nem mindenki fog megnyílni első találkozásra. Ahogy írtad, zárkózott, így idő kell neki. Valószínüleg nem véletlenül írt rád, csak nem meri elmondani és/vagy el fogja mondani idővel a szándékait.
2/4 anonim válasza:
Hát ha ilyent csinálnék nem barátkozni szeretnék, főleg nem egy nővel...elég egyértelmű gondolom össze akar veled jönni.
3/4 anonim válasza:
Nem barátságot akar, hanem tetszel neki. Hogy később akar-e párkapcsolatot is, azt majd a randik eldöntik.
4/4 anonim válasza:
Semmit sem veszítesz, ha néhány találkozás után valamelyiketek lemond a kapcsolatról. De nyerni is lehet, ha bejöttök egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!