Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Most nincs barátnőm, viszont akivel régen együtt voltam, kb. 5 éve, utána jóba voltunk, tehát nem utáltuk egymást, inkább egy baráti kapcsolat lett belőle. Neki most van barátja. Ma is (nem ez volt az első), hogy vele álmodok, hogy még mindig együtt vagyunk, és mikor felébredek úgy érzem mintha hiányozna, pedig már neki is van és nekem is volt azóta valaki más. Ez mit jelenthet?

2021. jan. 24. 10:25
 1/1 Thundery2137 ***** válasza:
100%
Lehet csak szereted, mint embert, de nem vagy szerelmes. Gyakran álmodhatunk mással, például:Valakivel összeveszek álmomban, akkor van, hogy mikor felébredek haragszom egy személyre, akivel mondjuk nincs semmi bajom. Biztosan gondoltál rá, de nem hiszem, higy bármilyen más jelentőséggel bír a az álmod. Neki pedig, mint írtad barátja van, így ezt túlgondolni sem érdemes. Remélem tudtam segíteni :)
2021. jan. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!