Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jogosan esett nekem rosszul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogosan esett nekem rosszul? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú barátom, akinek barátnője van, tiszteletben tartom, ezért nem nyomulok rá. Viszont ő tudja hogy nekem nincs senkim jelenleg és vágynék kapcsolatra. Amit nem tartok tisztességesnek sem a barátnőjével, sem velem szemben, hogy velem is próbál flörtölgetni, tesztelget hogy hagynám-e hogy megcsókoljon, vagyis olyan dolgokat, amiket én így barátságban nem tennék. Azt is elmondta hogy valami miatt én is megmozgatom a fantáziáját, de a kapcsolata miatt ezen a szinten meg is maradunk. Amiután majdnem váltottunk egy csókot, utána ő alig írt nekem, kevésbé volt érdeklődő, mintha szándékosan távol akarna tartani. Néha beszélünk.Most egy kicsit többet beszéltünk, és meg is örültem, hogy érdeklődik. Kutyákról beszélgettünk, megmutattam neki az enyémet, hogy milyen aranyos, erre ő is mutatott egy képet, amin bár volt egy kutya, de arra ment ki a játék hogy mondhassa nekem hogy a szerelme milyen aranyos a képen. Kicsit vicces hogy mindig mondja hogy ilyen olyan aranyos a csaja meg hogy szereti, élőben meg mindig a közelembe férkőzik. Nagyon nem esik jól hogy az én érzelmeimet egóboostnak használja. Miért kell velem szórakozni, ha ott a nője? Arra is gondoltam hogy én is szerzek magamnak pasit, nem tudom, hogy reagálná le.

2021. aug. 28. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerezz magadnak egy pasit, mert ez csak szórakozik veled.
2021. aug. 28. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogosan esik rosszul. De ha hagyod, hogy egoboostnak használjon, miközben TUDOD hogy nem is lesz ebből több arra szintén nem tudok mit mondani.

Csak akkor tud boostnak használni, ha hagyod. Itt a valódi kérdés, hogy miért hagyod magad kihasználni. Szeretethiány? Reménykedés? Félsz az egyedülléttől?

2021. aug. 28. 06:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem dicsértem meg a barátnőjét már csak azért sem, ahogy magára sem tud belőlem kicsikarni dicséretet. Csak egyszerűen nem értem, minek velem kikezdeni, ha aztán nem meri meglépni. Ha tudja hogy miattam nem hagyja ott a barátnőjét, akkor minek próbálkozik meg úgy tenni mintha rám akarna mászni?
2021. aug. 28. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Kérdezd meg tőle.
2021. aug. 28. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy fordulóra azért talán elvinne, ilyen csapodár.
2021. aug. 28. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan esett rosszul. Ha már régóta barátok vagytok, nyugodtan mondd meg neki, hogy amikor veled beszélget, akkor ne ejtsen szót a csajáról, mert téged nem érdekel. Én is mondtam már ilyet lány barátnak, semmi gond nem lett belőle, elnézét kért. Csak akkor gyere össze valakivel, ha tényleg szereted. (Viszont azt kipróbálhatod, hogy megkérsz egy srácot, hogy csináljatok pár közös képet és küldd el neki, hogy ő a pasid.)
2021. aug. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!