Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írhatnék rá? Csak látásból ismerem.
Beszélgess vele!Én 9 éve múlt, hogy együtt vagyok a párommal. Annó először egy cseppet sem romantikus helyen, egy piacon találkoztunk, úgy hoztak bennünk össze. Semleges témákról kell beszélgetni, meg egymásról pont annyit, amennyit első alkalommal egy vadidegennek is elmondanál, ha a helyzet úgy kívánná. Aztán ha van szimpátia, akkor lehet elérhetőséget cserélni (mi annó nem is telefonszámot cseréltünk rögtön, hanem az első randin csak e-mail címet), aztán hamarosan már telefonszámot is.
Nem kell (és szerintem nem is szabad) rögtön ágyba menni, az viszont hamar ki tud derülni, hogy kölcsönösen szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Ha igen, akkor el kell kezdeni randizni, és ha ott is megvan a szimpátia, akkor a többi már úgyis megy magától, ha pedig nem, akkor meg legalább elkönyvelhetitek magatokban külön-külön (te is, meg ő is), hogy ti megpróbáltátok, csak nem jött össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!