Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válassza a másikat ?
Figyelt kérdés
lányok, miért válasszátok a rosszat ?
minap kiöntöttem a lelkem egy lánynak és mindenben a kedvében jártam de mégis egy olyannak jött össze aki tipikus egy kalandos csávó, és én nem értem hogy miért a rossz kell neki..
2021. aug. 22. 22:17
1/5 anonim válasza:
Mert te egy lehetőség vagy neki, nem pedig egy kihívás. Egy lány akkor érzi jónak, kívánatosnak magát, ha magába tud bolondítani egy srácot, nem pedig akkor, ha egy srác felajánlja magát neki.
2/5 anonim válasza:
Talán mert jobban néz ki. Vagy épp egy machóra vágyik, és nem egy panaszkodó nyámnyilára.
3/5 anonim válasza:
Már ott buktad, hogy kiöntötted a lelked, ezzel legfeljebb csak szánalmat fog érezni, ami egyáltalán nem vonzó.
4/5 anonim válasza:
Egy ferfi legyen magabiztos, legyen kiallasa. Lehet velunk lelkizni, de azert ne kelts bennuk szanalmat az nem nyero. Mi lanyok biztonsagot keresunk a masik felben, olyaf aki meg tud vedeni barmi van. Ha te kiontod a lelked azzal azt suggallod hogy nyamnyila vagy.
5/5 anonim válasza:
Te miből képzeled, hogy te nála jobban tudod, mi a jó neki? Lehet, hogy ő kalandra vágyik. Lehet, hogy nem jöttél be neki fizikailag. Lehet, hogy nem jött be neki, hogy másnak a lelki szemétládája legyen. Lehet, hogy nem akar "komoly" kapcsolatot, mert neki nem perspektíva, hogy főzzön és takarítson egy pasi után a "komoly fiatalasszony" státuszért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!