Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom fent tartani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom fent tartani a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
2 napja (aug.20.-án) találkoztam egy ismerősömmel(fiú) És állandoan nézte a ruhám vagy a hajam, eléggé zavaró volt néha már mondtam is neki hogy ne nézzen, utánna már fent maradt a szemkontaktus de 5mp-nél tovább nem bírtam a szemébe nézni mert a röhögés rám jött, elmosolyodtam sokszor, azt tegyük hozzá hogy a srác nem jön be nekem kicsit sem, még e-hónap 8.-án találkoztam a kiszemeltemmel amit hát valljunk be eléggé bejön a srác, ott is volt sokszor hogy egymás szemébe néztünk de ott se bírtam sokáig a szemébe nézni mert elmosolyodtam, lehet csak számomra de én szerintem nagyon ciki vagy nem tudom... Lehetne ezen javítani hogy esetleg tudnám tartani hoszabb ideig a szemkontaktust emberekkel vagy valami? Mert ez az elmosolyodás meg elröhögés mindig kellemetlen pillanatokat hoz elő..

2021. aug. 22. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha a fiú ismerősöddel nem tudtad,bizony tetszik neked.
2021. aug. 22. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Szetintem is amit az első ír.
2021. aug. 22. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem,nem tudtam, szüleimmel se tudom megtartani, szüleimtől nagyon else tudom viselni ha szemkontaktus van, leginkább zavaró, lány barátaimmal se tudom megtartani valamiért, pedig jobban szeretek emberek szemébe nézni és úgy mondani az igazságot de így nehéz ha nem tudom megtartani a szemkontaktust..
2021. aug. 22. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgasson. Az (legalább is nálam) sokat jelent pozitívumként, hogy ilyenkor elmosolyodsz. Ismétlem: ne izgasson.
2021. aug. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!