Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeretem, vagy nem?
Ha érdekel a kis sztorim, ami szerelem témával kapcsolatos, akkor maradj itt, szükségem van tanácsokra!
Van egy velem egyidős fiú, és egész nyaram róla szólt, hogy szerelmes vagyok belé, vagy mégsem?
Ő tisztában van vele, hogy nekem nagyon bejön, de nem volt még konkrétbb kapcsolatom így már a kapcsolatoktól hátrálok. Szóval ha egy fiú már viszonozza a szerelmet, akkor már hátrálok az egésztől és otthagyom őt(szóval nem beszélek vele)
Ez az egész mit jelent? Szerelmes vagyok, de mégsem?
Fiatal vagyok még a kapcsolatokhoz, vagy egyszerűen nem tudok a fiúknak megnyílni?
Ez csak fellángolás. Ha szerelmes leszel, azt biztosra tudni fogod. Nem lesz kérdés.
26/F
Mi a konkrét kérdés? Azt nem írtad, hogy ettől a fiútól is hátrálni kezdtél volna, így ez két külön problémacsoportra osztható:
- van egy fiú, akire a nyaradat áldoztad, de nem tudod, hogy szereted-e
- általánosan - azt írtad, "ha »egy« fiú - félsz a szerelmi kapcsolatoktól
Vagy már ez elől a fiú elől is kezdesz meghátrálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!