Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mik azok a mondatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mik azok a mondatok amikért odáig vagytok?

Figyelt kérdés
Mi az amit szerettek hallani a lánytól aki tetszik nektek, és csak még jobban bele habarodtok tőle? Pl: Vigyázz magadra! Ettél ma már? Szeretlek...

2021. aug. 19. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ezeket mindenki írta, de egyik sem őszintén, szóval őszinte legyen, és inkább tetteket szeretek érezni.
2021. aug. 19. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Most én kényeztetlek egy kicsit.

Te is kívánod már?

Nincs rajtam bugyi.

2021. aug. 19. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Egy exem olyan szépen tudta, mondani, hogy "szeretlek", hogy szinte olyankor megállt az idő, semmi más nem érdekelt, csak az, hogy ő ott van mellettem. Egyszerűen úgy éreztem, hogy vele szeretném leélni az életemet, ritkán vagyok őszintén boldog, de olyankor mindíg az voltam.

Nem csak az számít, hogy mit hallasz, hanem az is, hogy kitől.

2021. aug. 19. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Amiért odáig lennék egy bújós lánytól:

" Csak a popsimba tedd be, hogy szűz maradjak! "

2021. aug. 19. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
#4 Ha nincs rajtad bugyi, akkor vegyél fel gyorsan! Meg ne fázz nekem.:)
2021. aug. 19. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Van egy lány, aki tetszik (szerencsére én is neki) és imádom, ahogy a nevemen szólít, ahogy megdícséri valamimet, vagy ahogy szégyenlősen kérdez valamit.:)
2021. aug. 19. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy lánytól nagyon tetszene ha tisztelne,meg barátkozna velem.

Meg kicsig fiús szokásai legyenek.

Mondjuk mit szeretnék hallani?

Hát hogy "hiányoztál" "átjösz filmet nézni?" vagy egyszerűen csak megmondja hogy szeretne talizni velem..

Nekem mind1 hogy nézz ki,csak törödjön velem.

2021. aug. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!