Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet még barátom?
Figyelt kérdés
Legutóbb 2. osztályosan voltam igazán szerelmes. Most 16 vagyok. Van egy srác az osztályból aki nagyjából bejön. Jófejnek tűnik. Nem merek ráírni mert félek hogy leégek mert nem biztos hogy én bejövök neki. Meg ha nem lesz belőle semmi akkor még van esélyem normális szerelmi életre?2021. aug. 18. 20:14
1/8 anonim válasza:
persze még fiatal vagy sokan csak egyetem után találják meg a társukat
2/8 anonim válasza:
Nekem 19 évesen volt az első :D szóval nem tudom min parázol.
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan lehet barátod! Meg találod majd meglátod!
4/8 anonim válasza:
Nem mondtál semmi olyat ami miatt ne lehetne, most vagy 16, semmiről nem vagy lemaradva.
5/8 anonim válasza:
Probalj meg eloszor szemelyesen a kozelebe ferkozni az osztalytarsadnak. Ha mindennap talalkoztok konnyen oda lehet menni hozza. Ha szimpatikus vagx neki akkor viszont mar o fog keresni/irni.
6/8 terminator9000 válasza:
Ha átlagos a külsőd, palinak nincs senkije nincs mitől félned mert simán megtud lenni, nyugodtan irj rá kiismered hogy neked vó e egyáltalán
7/8 A kérdező kommentje:
De nem gáz ha a lány kezdeményez
2021. aug. 18. 23:10
8/8 anonim válasza:
Nem gáz manapság, meg sok a tutyimutyi srác, örülnek ha te kezdeményezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!