Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat..Lehet ez a gond?Van egy fiú kb 3 éve tetszik tudja jól (többi lent)
Sziasztok
Van egy fiú,lassan 3éve tetszik amit jól tud és egy párszor már a tudomására is hoztam, Multhét vasárnap találkoztunk utoljára 2 év kihagyás után. Az alap vető jeleket észre vettem hogy lehet én is bejövök neki.Percekig volt meg a szemkontaktus és láttam ahogy a pupilájja kitágul, de viszont 2 napja hogy nem beszélünk, írtam neki de lassan 1 órája leláttamozott, úgy szintén a közös ismerősünket is csak leláttammozta, Szüleim már vagy 3szor megkérdezték hogy mikor mennék fel hozzá(?)mert ebben a hónapban még egyszer találkoznánk, az anyukája utál valamilyen oknál fogva, szülei elváltak... mikor elbúcsuztunk még multhét vasárnap tali után az apukájától átment az anyukájához nem tudom mennyi időre, viszont amikor az anyukájánál van viszonylag kevesebbet beszélünk a megszokottnál de ilyen még nem volt hogy 2 napon át nem beszéltünk, érzem hogy szeret de nem tudom mit tegyek, ha össze is jönnénk 45-50percre lennénk egymástól lehet ez a gond? Vagy csak szinplán idő kell neki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!