Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom de tetszik más is mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel lassan 5 hónapja vagyok együtt és a barátomnak van egy barátja és kicsit el kezdtem érezni valamit iránta. Mert egyik nap random el kezdett velem flörtölni(ezt persze el mondtam a barátomnak) és azóta a nap óta érzek iránta valamit Nem tudom mit tegyek a barátommal nem akarok szakítani inkább abban kérném a segítségeteket hogy hogyan felejtsem el a másik srácot A barátom szerint is be jövök a srácnak de mondtam a barátomnak nem kell aggódnia hisz őt szerete a barátomnak ha el mondanám tudom hogy ki akadna és félek szakítana Már sírtam is emiatt mit tegyek? Szerintetek el mondjam a barátomnak? Vagy rossz ötlet? Csak azért is mert nem tudom tényleg tetszik e vagy csak hirtelen fellángolás? Értelmes válaszokat kérek előre is köszönöm. (Hannának hívnak)2021. aug. 8. 16:01
1/8 anonim válasza:
Ezért nem kell kapcsolat gyerekeknek... 1-2 mondattól be vagy kattanva...
Hagyd mindkettőt, mert találkozol az apjukkal véletlen, aztán az is kellene fog. Nőj fel fejben is először.
2/8 anonim válasza:
Szerintem elég csak ignorálnod a srácot. Ne találkozz, ne beszélj, ne chatelj vele. Ha ezekek betartod, rövid időn belül már nem fogsz iránta semmit sem érezni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne mond el a barátodnak, mert gondolj bele, ha közlöd vele hogy tetszik neked a srác, akkor hiába nem teljesen úgy van , ő fbböl azt szűri le hogy öt már nem szereted és szakítani akarsz. Mert nyilván minek legyetek együtt ha már nem szereted. De gondolom szereted attól függetlenül, a másik meg csak bezavaet a flörtölésével. Próbált meg kiiktatni a másikat, és találkozz többet a barátoddal, csinálhatom programokat, és tereld el a másik srácról a gondolataidat.
4/8 anonim válasza:
Mondd el neki mindenkeppen. Ha szakit szakit, ha nem nem. Ennyit megerdemel
5/8 anonim válasza:
Nehéz ez a helyzet, hogyha szeretnél együtt maradni a barátoddal. A másik sráccal ne törődj, nézd levegőnek. Egy jó kapcsolatnak alapja az őszinteség és a bizalom, szóval én ha a helyedben lennék tuti elmondanám a barátodnak, hogy ez történt. Viszont ha elmondod nem biztos, hogy elnézi neked, lehet, hogy szakítani akar majd ezután. Minden esetre először ignoráld a másik fiút, de ha az idő elteltével is gondolsz rá, még mindig bejön neked akkor én biztos elmondanám a barátodnak, és szakítanék vele, mert onnantól kezdve hogy tudod, hogy a másik srác iránt is érzel valami erősebbet mint szimpátia, akkor csak játszadoznál érzelmileg a mostani barátoddal, ha nem mondanád el neki. Egyébként ez a második srác is baromi jó "barát" lehet, ha a haverjának a barátnőjével flörtölget.:/
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon hasznosak és sokat segítenek különösen a 2.,3.,4. válaszoló minden megpróbálok <33
2021. aug. 9. 09:33
7/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd, nem éreznél más iránt semmit...
8/8 anonim válasza:
Figyelj, gondolj bele a forditott helyzetbe.. te örülnél neki, ha pl összebújtok, de a barátod másra gondol közben. Főleg akkor lenne ez kellemetlen, ha a sràc, aki tetszik neked tudomást szerez róla, és “aktívan” tesz róla (azaz irogat neked, társaságban mindig körülötted lesz stb). A végen, akár részegen azon kapod magad, hogy megcsaltad a barátodat…. Ne nedd, kérlek.
Tapasztalatból mondom, szar dolog, ha nem szeretnek őszintén és végül megcsalnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!