Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú barátom, hogyan tovább?
Nem vagyunk legjobb barátok, viszont elég jóban vagyunk. Szoktunk együtt menni kávézni, enni, stb., és elvileg szerdán is megyünk. Annyit tudok, hogy külsőre szépnek tart, szoktunk flörtölgetni is.
Szeretném, ha több lenne köztünk, de nem tudom, hogy ő erről mit gondol. Nagyon félek, viszont már tényleg szeretném ha történne valami, és mivel ő elég bátortalan, eljutottam odáig, hogy felvezetem én a dolgot. Van ötletetek, hogyan csináljam?
Hát figyelj. Szerintem az lenne a legjobb ilyen esetben, hogyha elhívnád valahova kávézni vagy enni kettesben. Szerintem örülni fog a közeledésednek, és bele is megy simán. A többi jön magától már. Ha meg gáz lenne és az jön le neked hogy nem akar semmit szerintem nem romlana meg a kapcsolatotok.
Annak a módját, miként a legkevésbé fura elhívni, Te tudhatod a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!