Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké fájni fog?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek de már 4 éve hiányzik egy lány. Az egyetlen lány akit valaha szerettem. Utána próbálkoztam másokkal is, olyanokkal akikkel megérettük egymást és jókat, mélyekettudtunk beszélgetni és belém szerettek. De én soha sem éreztem semmit. Nem hasonlítottam őket az "egyetlenhez" akit szerettem. De nem tudok szeretni senki mást. Eltereltem a figyelmem, már kb fél éve találkoztam vele utoljára...
Soha nem fog ez elmúlni? Ez a keserűség? A hiány?
Nem akarok belesüppedni ebbe, hanem élem az életem, de félek, hogy soha többé nem leszek már szerelmes igazán,mert ez nagyrészt szerencse dolga szerintem.
2021. aug. 7. 14:27
1/3 anonim válasza:
Tudom mit érzel, én is évek óta szerelmes vagyok egy lányba, számomra Ő az igazi, de sajnos Ő nem szeret. Ha ennyi idő után nem múlt el, akkor sohasem fogod elfelejteni. Ne gondolj rá, mert csak rosszabb lesz! Próbálkozz más lányoknál, hátha lesz egy olyan, akinek köszönhetően elfelejted azt a lányt.
2/3 anonim válasza:
Elfelejteni aligha fogod, de semmi akadálya annak, hogy más lányokkal ismerkedj. Idővel elmúlik a bánat, ne gondolj rá és tüntess el mindent, ami rá emlékeztet.
3/3 anonim válasza:
Örökké fájni fog. Nekem 20 éve fáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!