Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tért vissza a semmiből és kezd megőríteni az első szerelem?
Több mint 3 éve szakított velem az első komoly szerelmem. 2 évet voltunk együtt, volt benne minden jó és rossz is egyaránt, máshogy is alakulhattak volna a dolgok, de ez már a múlté. Nagyon nehezen éltem meg azt az időszakot, később ki derültek különféle dolgok, néha néha még beszéltünk, talán ő is reménykedett benne de végül 2018 októbere óta nem is láttuk egymást, csak 1x összefutottunk az utcán.
Azóta rég elfelejtődött, 2 éve van egy kapcsolatom ami hát elejétől kezdve részemről hullámvasút, nem érzelmi és nem ő tehet róla, hanem a családja. Sajnos néha eléggé beárnyékolják a kapcsolatunkat, nagyon rossz tud lenni, de próbálom őket a lehető legjobban külön venni és nem befolyásoló tényezőként tekinteni rájuk.
Pár hete kutyasétáltatás közben egy olyan helyen, ahol heti szinten megfordulok évek óta hirtelen eszembe jutott az exem, hogy vele anno épp erre sétáltunk amikor egy kedves ismerőst látogattunk meg. Majd odaérve az ismerős házhoz eszembe jutott milyen jó volt náluk. Aztán kb ennyi is volt, hazamentem pár nappal később vele álmodtam, már nem emlékszek rá konkrétan, hogy mit. Napi séta, és sorra jöttek elő az emlékek minden egyes helyről amerre mentem (mivel az egész környéket bejártuk így mindenhol voltak jó pillanatok. Még a pékség illata is rá emlékeztetett, nem hittem már el, hisz naponta érzem... Egyre több mindenről jut eszembe, érdekelni kezdett mi van vele, pedig 2 és fél éve nem láttam. Nem is gondoltam rá. Születésnap, Karácsony persze írunk egymásnak de sose éreztem semmit, pedig 2x is együtt karácsonyoztunk. Kezdem magam rosszul érezni, ráadásul bűntudatom is van, ha barátnőmmel találkozok... Ma is vele álmodtam, teljesen értelmetlen dolgokat. Nem tudom miért van ez, mire pár napig békén hagynak ezek az emlékek, gondolatok addigra jön egy álom, hirtelen felbukkan valami ismerősöm profilján (nem követem őt), látom hogy kivel volt valahol. Ezek eddig si voltak de nem érintettek meg, most meg a szívem egyik fele azért szakad meg, hogy nem tudok róla semmit, másik fele meg azért mert úgy érzem, bántom a jelenlegi barátnőmet, akit nagyon szeretek, persze semmit sem tud ezekről és remélem valahogy kiheverem, ezért kérek tőletek segítséget. Anno mondták, hogy az első szerelem örök meg ilyen marhaságokat, mindig jót nevettem rajta, most meg nekem is ilyenek jutnak az eszembe... Kérlek adjatok valami tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!