Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

Szoval tegnap a barátommal sétáltunk és amikor elindultunk haza a házunktol nem messze találkoztunk egy közös fiú ismerősünkkel..

Na most nekem semmi bajom nincs vele de ők ott elbeszélgettek én meg egy kicsit kirekesztettnek éreztem magam

De nem a barátommal volt a baj hiszen ő végig puszilgatott meg fogta a kezem is de én attól még nem érzetem magam olyan jól

Aztán mikor eljötttem be a kapu előtt akartam még neki adni egy puszit de végül nem adtam pedig ő is várta volna

Utánna este azt mondta nem haragszik és hogy nem bántottam meg, meg hogy felejtsük el stb..de én mégis csak úgy érzem hogy ki kéne engesztelni

Valakinek valami ötlet mégis mivel?

2021. aug. 3. 05:13
 1/8 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
puszild meg :*
2021. aug. 3. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer puszild!
2021. aug. 3. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod egy picit. :) Össze is foglalhatod neki, hogy kicsit kényelmetlenül érezted magad (ami nem az ő hibája, csak kellemetlen úgy hallgatni egy társalgást, ha nem nagyon tudsz bekapcsolódni), ez pedig még kicsit nyomasztott, emiatt nem adtál neki puszit, ne haragudjon érte. Aztán ahogy az előttem levők írták: adj neki sok puszit. :D Egyébként hidd el, ha azt mondja, nincs gond, tényleg nincsen. :D
2021. aug. 3. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Önző voltál, hogy mással is foglalkozott.
2021. aug. 3. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kicsit gáz, hogy ezen besérültél. Mármint ez a már csak azért sem adok neki puszit, mert ő mással beszélgetett, nem velem... Kicsit gyerekes. Szerintem ne told túl ezt a kiengesztelést, csak mond meg neki, hogy sajnálod, hogy túlreagáltad, és ennyi, éljetek tovább úgy mint eddig :D
2021. aug. 3. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem azzal volt a bajom hogy mással beszélgetett mert már volt ilyen és én is elbeszelgettem mással

De most teljesen ugy érzetem hogy én felesleges vagyok mert a köszönésen kívül meg se tudtam szólalni ezért is mentem haza

Puszit meg azért nem adtam neki mert az ismerősünk mindig mondja hogy ez milyen nyálas már hogy adunk egymásnak egy puszit stb..

2021. aug. 3. 12:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül köszönöm szépen az eddigi válaszokat:D

A továbbiakat is szívesen elolvasom ha még lesz:)

2021. aug. 3. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell térdre borulnod előtte, csak egyszerűen mondd el neki, hogy nem esett jól, de ez nem az ő hibája volt, hanem a közös ismerősötöké. Utána dj neki legalább egy párospuszit és öleld meg. Ha mondta, hogy nem nagy ügy, akkor tényleg így is gondolhatja.
2021. aug. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!