Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú legjobb barátom, nagyon imádom bármit megtennék érte de ő nekem csak barát. Külföldön lakik elég messze. Szerelmes belém és azt akarta , hogy őt válasszam barátom helyett. Nem így tettem és ezért iszonyatosan megharagudott rám. Elkerül, alig áll belém szóba. Rosszul esik. Szeretném kiengesztelni de nem tudom, hogy hogyan.
2018. júl. 9. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Engedd el!
2018. júl. 9. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Mostmár muszáj bekapnod neki is!
2018. júl. 9. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy viselkedik,ahogy ilyenkor kell. El kell távolodnia tőled,másképp csak szenvedne. Hagyd
2018. júl. 9. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te is próbálnád ezután tartani a távolságot, ha forditott helyzet lenne, mivel nagyon nehéz elfelejteni valakit, akivel sokat találkozol es rendesen tartod vele a kapcsolatot. Azért az, hogy megharagudott, nem annyira helyes az o részéről, mert te arról nem tehetsz, hogy nem tudod nem barátként szeretni. Az egy dolog, hogy faj neki, ami érthető, de megharagudni is egy kissé “szemet” dolog szerintem, gondolhatja, hogy neked se jo, erre meg lelkiismeret furdalást is csinál. Engedd el a sracot, egy ilyen után valószínűleg ha barátok is maradtok, mar nem lesz ugyanolyan jo a kapcsolatotok.
2018. júl. 9. 13:40
 5/9 Etnevel009 ***** válasza:
Ne neked legyen bűntudatot amiatt,hogy te nem szeretsz valakit.Neki kéne bűntudának lennie amiatt,hogy ilyen rosszul reagálta le úgy,hogy ráadásul van barátod.Engedd el,ha fontos neki,rád ír ha kiheverte,de ha megint elkezd fűzni,akkor kicsit határozottabban küldd el.
2018. júl. 10. 02:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat :) sajnos elég nagy bűntudatom van, pláne, hogy azóta már arról is szó volt , hogy én olyanokat sugároztam felé, hogy szerelmes vagyok belé. Meg azóta már a fejemhez vágta azt is ha nem szakítok barátommal akkor többet nem akar hallani felőlem. Nagyon rosszul esik és tudom, hogy hagynom kellene elmenni de iszonyatosan fontos nekem és nem akarom elengedni. Ugyanakkor ez a fenyegetőzés sem teszik nekem amit művel.
2018. júl. 10. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Azóta már bocsánatot kért amióta írtam, hogy fenyegetőzött. Azt mondta a napokban nem önmaga és nem akar elveszíteni ne haragudjak. Nem volt joga ilyet kérni. Én már semmit nem értek :/
2018. júl. 11. 00:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta keres magának egy barátnőt. Így próbálna meg féltékennyé tenni?
2018. júl. 11. 02:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Pedig itt egy megoldás van csak nem ismeritek be: A kapcsolat megszakítása.

Húzhatjátok hónapokig,de ez lesz a vége.

2018. júl. 11. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!