Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nagyon nem tudom, hogy mit csináljak, veletek volt már ilyen, mit csináltatok?
A héten, mindennap kijártunk a strandra, a családommal. Van ott egy ilyen matracokat, meg ilyen vízi cuccokat árusító bolt, aminek az egyik árusa/személyzeti tagja nagyon helyes szerintem, Ő pedig akárhanyszor arra jártam, nézett, aztán ma beszélgettünk is, aminek nagyon örültem, utána ,,szemeztünk,, néha egymásra mosolyogtunk. Nekem ez nagyon imponáló, rám nem nagyon szoktak így nézni, pedig sokan mondták, hogy mennyire csinos vagyok és tényleg nagyon jóképűnek tartom, viszont szerintem sokkal idősebb nálam, (7-8 évvel) én pedig szerintem a koromnál idősebbnek tűnök, mert olyanok az adottságaim, és szerintem idősebbnek gondol, plusz én annyira nem érzem magam késznek akár egy ilyen ,,futó,, kapcsolatra. Pár napon belül hazaindulunk.
Szerintetek mit csináljak, ti voltatok ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!