Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja,ha egy lánynak vastag a combja?
Figyelt kérdés
Hali! A fiúkat zavarja,ha egy lánynak vastag a combja? Mármint nem olyan mint azoké a modelleké.2021. júl. 29. 14:50
2/14 anonim válasza:
A fiúkat jobban érdekli, hogy mi van a combok között 😋
3/14 anonim válasza:
Ha nagyon vastag, az engem zavar. A modellek ált természetellenesen soványak, ne az legyen a minta senkinek.
4/14 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, nyilván ha túl vastag akkor biztos.
6/14 anonim válasza:
Nekem vastag combom van. Senki nem szólt meg miatta.
Nekem tetszik egyébként.
7/14 anonim válasza:
Nem zavar. Legyen arányos és szép a lány. Az se jó ha túl vékony.
8/14 anonim válasza:
Attól függ. Mennyire vastag? Izmos, vagy hájas? Mennyire arányos a combja a többi testrészéhez képest? Ezek fontos kérdések.
10/14 anonim válasza:
Ha nagyon vastag az zavar. Viszont hogyha arányosan nem annyira vastag akkor az tetszik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!