Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy kávézóban dolgozom, és van egy fiú munkatársam aki tetszik nekem. A fiú kisebb nagyobb jeleket küldött felém, (pl. énekelt nekem, kicsit piszkálódott, bókolt) és én ezeket észre is vettem. Viszont bunkó voltam vele. Az egyik barátnőm beszélt vele, és a fiú megemlítette neki, hogy szerinte én utálom őt. Ami természetesen nem igaz, csak én egyszerűen úgy voltam vele bunkó, hogy észre sem vettem. Az én hibám teljesen. Csak a nyár végig fogok ott dolgozni és szeretném kihozni ebből a legjobbat. Van valakinek tanácsa, hogy mit csináljak? Beszéljek vele, mondjam meg neki, hogy tetszik? Kérjek bocsánatot, hogy ellenséges voltam?2021. júl. 27. 19:00
2/7 anonim válasza:
Beszélj vele. Kérj bocsánatot, akár meg is magyarázhatod valamivel a dolgot, de ez nem szükséges. Ha látod rajta, hogy pozitívan reagál, kérdezd meg tőle, elmegy-e veled valahová meló után, vagy valamelyik hétvégén.:)
3/7 anonim válasza:
Szerintem külön ne hozd fel ezt a témát. Csak szimplán a tetteiddel mutasd ki: kezdeményezz te is beszélgetést vele, legyén érdeklődőbb, kedvesebb. :)
4/7 anonim válasza:
Lényeges, hogy a történtek után Te dolgod legyen kezdeményezni (egy-két kedves mosoly, kezdeményezz beszélgetést, viccelődj, simítsd meg vállától könyökig a kezét "valami oknál fogva"...).
Nem fontos bocsánatot kérned, de ha szóba jönne, megemlítheted, hogy nem így gondoltad és kérjed az elnézését.
5/7 anonim válasza:
Egyet értek a többiekkel. Menj, beszélj vele, kérdezd meg, hogy bejelölheted e Facebookon. Ha ezekre mind jól reagál, akkor nyert ügyed van :)
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Arra a döntésre jutottam, hogy ezen a héten mindenképp elmondom neki. Elméletileg pénteken jön már,de ha nem, legkésőbb hétvégén beszélek vele. Elszeretném mondani neki, hogy nem állt szándékomban vele ellenségesen viselkedni, és kedvelem. Ha esetleg a reakció negatív, elutasító lesz, hogyan reagáljak rá? Esetleg van valakinek ötlete, amivel én sem hozom magam kínos helyzetbe, de menthető a szituáció?
2021. júl. 28. 21:56
7/7 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem fog vissza utasítani. Sok sikert hozzá!(ha még nem tetted meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!