Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban ahová járok ráadásul az osztálytársam. Most kezdjük a negyedik egyben utolsó évünket, de már első óta tetszik. (szakgimisek vagyunk)

A három év alatt szinte csak a leckéről és a tanulásról beszélgettünk, de volt olyan pillanat, hogy éreztem ez lehet több. Mostanában kezdtünk el másról is dumálni. Még júniusban küldött nekem egy számot, mert látta, hogy tetszett és a kép, merthogy srceenshout volt pont egy olyan sort ragadt ki miszerint „Néhányan azt mondják egy nap szeretni fogsz”. Aztán azóta kétszer beszéltünk. Egyszer suli végén akkor írtam neki, hogy mi újság és azt írta köszi az érdeklődést. Most pedig tegnap este dumáltunk egészen sokáig. Viszont többször mondta már suli alatt régebben, hogy aranyos vagyok, meg ilyenek. Tehát kedves velem. Ráadásul mindig érdeklődött, hogy hogy vagyok és látszott, hogy kíváncsi rá, hogy érdekli. Amikor meg későn írt akkor is mindig úgy köszönt el, hogy jó éjt. És velem mindig tök rendes. Ha gondom van mindig meghallgat és tudom, hogy számíthatok rá ha úgy alakul. Ráadásul akkor is éreztem, hogy megharagudott kicsit amikor más osztálytársaimat helyeztem előtérbe, mert olyanokat írt, hogy „Nekem küldd el”. Aztán amikor egyszer összekaptunk idén és én végül írtam neki, hogy sajnálom meg minden ő is írta, hogy ő is sajnálja majd erre írtam, hogy nem akarom elveszíteni a barátságot ami kettőnk között van (nyilván nem mondtam el, hogy mi van) éreztem az üzeneten, hogy megváltozott a hangulata, mert máshogy reagált. Sokkal rövidebben és olyan volt mintha le akarna már rázni. Nem tudom mit csináljak és, hogy mi ez? Tetszhetek én a srácnak viszont? Vagy ez csak egyoldalú?

2021. júl. 6. 04:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnőm is azt mondta, hogy ez valószínűleg nem egyoldalú csak szimplán nem mer nyitni felém. Meg emlékszem sokszor volt olyan, hogy osztálytársaink kérdezgették, hogy mi együtt vagyunk-e meg ilyenek. És tényleg voltak olyan momentumok amikor azt láttam ez nem csak barátság vagy érdek dolog (lecke, tanulás). Egészen sokáig voltunk padtársak aztán egyszer véletlenül összefirkálta a pólómat és akkor közölte, hogy adjam oda hazaviszi és kimossa persze mindezt órán. Aztán ugye mivel szakgimisek vagyunk nekünk is van közösségi szolgálat és egyszer mindketten jelentkeztünk ugyanarra a munkára és mivel olyan környékre vittek el minket ami nem túl biztonságos közölte, hogy én és a legjobb barátnőm maradjunk vele meg egy haverjával és ők megvédenek. Aztán a barátnőim azt is mesélték, hogy tesi órán amikor repült felém hatalmas erővel egy labda ő elkapta (tudom ezek kicsit hülye szituációk, de nekem akkor nagyon sokat jelentettek). Ráadásul volt egy szituáció az online oktatás alatt amikor sok osztálytársam miatt es azért, mert rendes vagyok velük én szívtam írta, hogy nekem van igazam és, hogy az teljesen jogos amit írtam. Nem tudom, hogy mi is ez az egész. Barátnőm azt mondta lépjek én és keressem a társaságát, de őszintén ha eddig nem nagyon dumáltunk a sulin kívül semmiről az nem gyanús ha most hirtelen elkezdek minden nap írni neki ráadásul úgy, hogy most nyári szünet van. Nem tudom mit csináljak. Ez egyoldalú így ahogy leírtam vagy esetleg tényleg érdeklem én is úgy mint fiút a lány. (amúgy 18 éves lány vagyok)
2021. júl. 6. 06:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Élmény volt elolvasni :D

Tetszel a srácnak mert ebben a korban nem igazán vannak fiú-lány barátságok. Félénknek tűnik lányok terén szóval hívd el sétálni, ne írkálj neki, személyesen mond el neki hogy bejön neked és nyitott vagy feléje.

2021. júl. 6. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel a srácnak. Egy próbát megér.
2021. júl. 6. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél ajánlatot, hogy ne csak "távúton", de személyesen is jó lenne találkoznotok. Ha egyetért, akár Te is ajánlhatsz valamilyen helyet, ahol találkoztok, eltöltitek az időt. Sok sikert. A srác kedvel Téged.

Ffi.

2021. júl. 6. 17:13
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Ne hívd el sehova ! Mindenkiben él a vadászösztön ! Ha Te hívod el előbb mint Ő , le fog lépni gyorsan ! Egy férfi ha szerelmes átmegy tűzön-vízen az imádott nőért ! Várj egy kicsit !
2021. júl. 6. 17:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű, hogy a srác is többet érez barátságnál. Hívd el sétálni vagy valami kis laza programmra és élőben mond el neki ha készen állsz rá.

Én feltudom hozni példának, hogy hasonló volt a helyzetünk a párommal és ha én nem lépek felé ő nem tette volna, mert félt. Szerintem egyáltalán ne félj te kezdeményezni!:)

2021. júl. 7. 01:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket és az ötleteket. Igazából arra voltam kíváncsi lehet ez kétoldalú dolog, de mivel itt is mindenki ezt írja ráadásul legjobb barátnőm is ezt mondta és ő még ismeri is a srácot így azt hiszem megnyugodtam és lépek én. Bár mivel eddig sem nagyon dumáltunk a sulin kívül ahogy azt le is írtam lehet egyszerűen csak elmondom neki az egészet úgy ahogy van aztán kezdjen vele azt amit akar. Mindössze attól félek, hogy el fog utasítani és ki fog nevetni, mert felőle ez nem több. De talán nincs is mitől félni. Dumálok még barátnőmmel és ma kitálalok mindent lesz ami lesz alapon. És tényleg köszönöm a sok tanácsot, de fagyizni és sétálni akkor sem hívom el. Mellesleg amúgy is macerás lenne megoldani, mert bár közel lakunk egymáshoz, de nem egy városban.
2021. júl. 7. 06:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Vége van. Megmondtam neki, hogy mi van. És most átkozom magam. Mindenesetre köszönöm szépen a tippeket. Várom a válaszát bármi is lesz az.
2021. júl. 7. 08:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Erre már kíváncsi vagyok, hogy mit fog lépni ! Ha nekem van igazam akkor ebből sokat tanulhattál !
2021. júl. 7. 09:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Az önbecsülésed határát Te most meghúztad ! Nem egy nő kezdeményez hanem a férfi. Te egy nő vagy akiért a férfiak bomolnak és nem fordítva ! Egy szerelmes férfi átmegy tűzön-vízen. Te ezt lépted és ha lesz is valami, én arra gondolok, hogy nem lesz hosszútávú, hiszen nem élte ki a vadászösztönét ! Nem hagytad, hogy bevonszoljon a barlangjába hanem Te besétáltál. De lehet, hogy tévedek !
2021. júl. 7. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!