Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban ahová járok ráadásul az osztálytársam. Most kezdjük a negyedik egyben utolsó évünket, de már első óta tetszik. (szakgimisek vagyunk)

A három év alatt szinte csak a leckéről és a tanulásról beszélgettünk, de volt olyan pillanat, hogy éreztem ez lehet több. Mostanában kezdtünk el másról is dumálni. Még júniusban küldött nekem egy számot, mert látta, hogy tetszett és a kép, merthogy srceenshout volt pont egy olyan sort ragadt ki miszerint „Néhányan azt mondják egy nap szeretni fogsz”. Aztán azóta kétszer beszéltünk. Egyszer suli végén akkor írtam neki, hogy mi újság és azt írta köszi az érdeklődést. Most pedig tegnap este dumáltunk egészen sokáig. Viszont többször mondta már suli alatt régebben, hogy aranyos vagyok, meg ilyenek. Tehát kedves velem. Ráadásul mindig érdeklődött, hogy hogy vagyok és látszott, hogy kíváncsi rá, hogy érdekli. Amikor meg későn írt akkor is mindig úgy köszönt el, hogy jó éjt. És velem mindig tök rendes. Ha gondom van mindig meghallgat és tudom, hogy számíthatok rá ha úgy alakul. Ráadásul akkor is éreztem, hogy megharagudott kicsit amikor más osztálytársaimat helyeztem előtérbe, mert olyanokat írt, hogy „Nekem küldd el”. Aztán amikor egyszer összekaptunk idén és én végül írtam neki, hogy sajnálom meg minden ő is írta, hogy ő is sajnálja majd erre írtam, hogy nem akarom elveszíteni a barátságot ami kettőnk között van (nyilván nem mondtam el, hogy mi van) éreztem az üzeneten, hogy megváltozott a hangulata, mert máshogy reagált. Sokkal rövidebben és olyan volt mintha le akarna már rázni. Nem tudom mit csináljak és, hogy mi ez? Tetszhetek én a srácnak viszont? Vagy ez csak egyoldalú?

2021. júl. 6. 04:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Le lehet szállni a kapcsolatomról vele. Tanácsot kértem és bár elfogadom a negatív kritikát is arra azért nem vagyok hajlandó, hogy vakon engem, őt és a személyiségemet bántsák. Igen én léptem. Igen lehet, hogy elutasított, de lehet, hogy nem. Igen valószínűleg magamtól sétáltam be abba a barlangba és nem ő csalt be. 18 éves kamasz lány vagyok. Életemben először azt hiszem szerelmes. Valószínűleg hibáztam mások szerint amikor írtam neki én mégsem érzem annak. Nem hazudtoltuk meg önmagunkat és mindent komolyan megbeszéltünk, mert azon kívül, hogy tanácsot kértem és itt kaptam is ez rajtunk kívül az ég egyadta világon senkire sem tartozik. Csak rá és rám. Szóval köszönöm szépen a tanácsokat meghallgattam mindent, de végül mégis önállóan döntöttem és örülök, hogy sikerült életemben először ezt meglépni. A továbbiakban pedig szeretném ha mindenki leszállna a kapcsolatunkról. És nem nem haragszom amikor valamilyen hibámat vázolják fel előttem, de ez nem az volt. Inkább mint hogy ha valami vicces műsort néznénk és azt várnánk a kamaszlány mikor jön össze az álom sráccal. Bocsi ez a valóság. Ezt már régen tudom. És most pedig aki itt várja a fejleményeket azzal szeretném közölni, hogy SEMMI KÖZE HOZZÁ. EZ RÁNK KETTŐNKRE TARTOZIK.
2021. júl. 7. 12:08
 12/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy pont a vadászösztön miatt lesz baj, kedves utolsó, bár az sem elhanyagolható szempont. Nagyobb problémának látom azt, hogy ha a nő kezdeményez, a pasi kíméletlenül kihasználja, hogy helyzeti előnyben van. A másik gond az, hogy igazán becsülni csak azt tudjuk, amit/akit nehezen szereztünk meg. Amiért/akiért meg kellett szenvednünk meg kellett küzdenünk. Ami csak úgy az ölünkbe hullik, az bár pillanatnyi örömet okoz, hosszú távon értéktelen lom marad csak az életünkben.
2021. júl. 7. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocsi ! Én nem kárörvendően figyeltem az eseményeket, téged akartalak megóvni egy rossz lépéstől ! Valóban nincs hozzá közöm és annyira nem is érdekel ! Ez az életed része , hogy tanulj vagy a jóból vagy a rosszból !
2021. júl. 7. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es igazad van !
2021. júl. 7. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mit volt az a dolog, amin kicsit megharagudott. Az elég, hogy írtad neki, ne haragudjon. Többet nem kell írni, majd csak 1-2 hónap múlva, ha addig nem ír.
2021. júl. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!