Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy alkalmazkodjak?
Sziasztok!
5 éve vagyunk együtt a párommal, 20 évesek vagyunk, a szüleinél élünk, tervbe van a költözés albérletbe.
Szeret és hűséges!
Viszont..
Én olyan vagyok, hogy szeretem meglepivel várni itthon, reggelit csinálni, ajándékot venni stb, apróságok. Viszont ő soha semmit.
Én szeretnék vele programokat, viszont ő kevésbé. 1 óra után már megun és érzem, hogy nem élvezi a társaságom.
Többre vágyok, sokkal több figyelemre és törödésre de sajnos a párom nekem ezt nem tudja megadni, és ezt ő is tudja.. csak én így nem vagyok igazán boldog. :(
Nem nagyon szokott dícsérgetni sem, nem fejezi ki hogy fontos vagyok neki. És ez bánt, úgy érzem nem vagyok elég.
Szerintetek szakitsak vagy érjem be ennyivel?
Hú mennyire nem vagyunk egyformák.. En nagyon nem szeretném ha a párom ilyen figyelemmel halmozna el, nekem nyomasztó lenne. 15 éve vagyunk együtt, gyerekünk is van. Nekem pont az jön be hogy olyan realista, tárgyilagos. 😃
De ha neked nem jó, akkor nyilván nem ő a megfelelő számodra. Beszéltetek már erről?
Igen, beszéltünk róla többször is.
Ő ilyen azt mondta, nem tud kedveskedni és a kedvembe járni.
Nekem sajnos nagyon szürke így minden hétköznap, és én sem várom el mindennap természetesen, csak hébe hóba jól esne.
Ez olyan rossz helyzet...
Én is olyan vagyok, mint a barátod. Egyszerűen teljesen rideg vagyok, és hiába érzem, nem úgy mutatom ki, ahogy "átlagos".
Ez nem az ő hibája, de nyilvánvalóan neked rossz...
Szerintem ne alaklmazkodj olyan emberhez, aki mellett nem érzed a szeretetet. Szerintem nem illetek össze. Ennyiről van szó sajnos.
Biztos vagyok benne, hogy van olyan lány aki olyan, mint a pasid, és olyan fiú, aki a Te kedvedben fog járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!