Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Többi lent???!!!!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többi lent???!!!!

Figyelt kérdés

Többi sráccal eltérően nem olyan vagyok hogy csak szexért kell a lány vagy a teste miatt hanem az se zavar ha nincs szex nekem sokkal fontosabb egy oleles egy puszi mint barmi más!

Van olyan srác aki így van ezzel?

Lányok nektek mi a véleményetek az ilyen fiúkrol mint én?

18F

2021. júl. 12. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Melegbarátnak jó leszel...
2021. júl. 12. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, nem mindenkinek a szex a mindene, ha a barátnődnek is hasonlóan alacsonyak ilyen téren az igényei, semmi baj nem lesz, működni fog a kapcsolat. Viszont ha a barátnődnek magas a libidója, akkor ez nem valami szerencsés felállás.

Engem nem zavarna

19L

2021. júl. 12. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy fontos kérdés, Szűz vagy még?

Ha igen, akkor értelmetlen a kérdésed. Ha nem, akkor meg egyrészről értelek, másrészről pedig, nekem azért is fontos a szex, mert ez is a része, hogy kifejezd a másik iránti érzelmeidet, és szerintem része egy kapcsolatnak, mert ugyan úgy szerelemből teszem, mint sok mást.

Bár olyan érzésem van, hogy szűz vagy, mert ellenkező esetben nem hiszem, hogy ilyen kérdéseket írnál ki.

2021. júl. 12. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kapcsolatba kell a sz3x, de nem annak kell a középpontban lenni
2021. júl. 12. 16:15
 5/5 Arremiszqween ***** válasza:
Szerintem fontos a szex egy kapcsolatban. Nyilván nem csak arról kell hogy szóljon, de egy fontos része.
2021. júl. 13. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!