Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom ilyenkor mit kellenne tenni?🙁 többi alul
Szóval először is nekem van egy legjobb fiú barátom kb egy éve elkezdtem többet érezni vagyis inkabb kötődtem hozzá de nem akartam lépni féltem hogy elutasít majd aztán ezzel fel is hagytam.. majd lett nem olyan regen egy baratom tavkapcsolat o idosebb mint en nyilván nem erre van szüksége folyton vita van mert engem szüleim nem engednek messzire o nem akar jönni mindegy lényegében ennyit erről nem tudom vele mit kezdjek mert kb egy par hete almodtam ezzel a bizonyos fiú baráttal majd elkezdtem rajta sokat gondolkodni uhh azt elfelejtettem mondani hogy egy két hónapja kikerdezett hogy el e tudnam képzelni őt meg engem de hat igazából nem mondtam konkrétat csak azt hogy furcsa lenne még próbáltam ellenezni ugyanis en mar akkor "kapcsolatban" voltam aztan par napja beszéltünk és konkrétan elmondta hogy ő azon gondolkodik hogy milyen lenne ha mi komolyan együtt lennénk és most nem tudom mit kezdjek.
Szerintetek? Kérlek ne oktassatok ki🥺
A távkapcsolatot kidobnám a francba, látszólag semmi értelme ha te nem mehetsz, a fiú meg nem hajlandó utazni - ne is haragudjon meg, de akkor b@***a meg, ha ennyire nem képes.
A fiú barátodnak meg lehet elmondanám a helyedben, hogy eltudnád képzelni vele, és hogy érzel valamit iránta.
Igazatok van elég rosszul fogalmaztam😅 de nagyjából érthető a lényeg remélem.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!