Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány a barátnője miatt nem fog randizni velem?
Sziasztok. Van egy lány, aki nemrég szerelmet vallott nekem. Eddig is tudtam, hogy szerelmes belém, de részeg volt, és így kijött belőle (nekem nem jön be). Viszont ő is tudja, hogy nekem a barátnője tetszik, és vele szeretnék randizni. Már egyszer voltunk is kint, aztán kérdeztem, hogy meg e ismételnénk. Erre az volt a válasza, hogy igen. Viszont azóta nem sikerült dátumot megbeszélni, mert kinda ignorál a lány, ha írok neki. Ezért aztán még élőben megkérdeztem meg e gondolta magát a randival kapcsolatban, de azt mondta, hogy nem, és kimehetünk valamikor. De továbbra sem válaszol az üzeneteimre, meg sem nézi, és nem tudom mit csináljak.
És ez nem biztos, de talán azért van, mert tudja, hogy a barátnője szerelmes belém, és talán azt reméli, ha ő nem jön ki velem, akkor majd elhívom a barátnőjét, aki szerelmet vallott, vagy ilyesmi.
Tudom retek egy helyzet... :D
Igazából nem tudom eldönteni, hogy mit kellene csinálnom. Sokan mondták, hogy hagyjam az egészet, nem éri meg. De nekem a csaj tényleg bejön, és eddig még nem mondott nemet, sőt, ki akart menni, és most nem tudom, hogy mi van. Tippek? Ti mit tennétek?
Ezzel csak az a probléma, hogy élőben most a nyári szünet miatt nem sokszor fogunk találkozni, legközelebb is talán csak egy hónap múlva.
Illetve eddig is amíg találkoztunk, szinte mindig erről volt szó, és nem akarom, hogy úgy tűnjön én csak ezen pörgök. Most hogy így belegondolok, másról még nem is nagyon beszélgettünk. Kicsit már hülyén is érzem magam felhozni ezt, meg félek, hogy így elijesztem vele.
Hát ez elég patt helyzet.
A lányoknál is van etikett szabály ám..(legalábbis remélem) azzal a fiúval nem megyek randizni aki a barátnőmnek tetszik még ha be is jön az illető.
Fura hogy ezt írom mert nincsenek barátaim de többet ér egy "talán"randinál a barátság.
Szerintem itt még szerelemről nincs szó, én csak randizni szeretnék, mert bejön a csaj. De nem vagyok bele "szerelmes", annyira még nem is ismerem. Csak amit eddig dumáltunk tényleg szimpi, és nem értem mi ez az egész dolog.
Mert ha nem akarna kimenni, én egy nemet simán elfogadnék, mindenki volt már elutasítva. Viszont nagyon bassza az agyam, hogy azt mondta kimehetünk, de nem is próbálkozik, vagy nem hagyja hogy én összehozzak egy randit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!