Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha van barátnője?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha van barátnője?

Figyelt kérdés
Tavaly amikor gimibe jöttem, megtetszett egy fiú. Ő eggyel felettem jár. Később az érdeklődésből szerelem lett. Majd kiderült, van barátnője. Most tizedikes vagyok, ő tizenegyedikes. Egy év alatt nem szerettem ki belőle, egyre jobban szerelmes vagyok belé, de még mindig van barátnője. Nem tudok mit tenni. Nem akarom őket elszakítani egymástól...de olyan rossz. Nem tudom kiverni a fejemből, akárhogy próbálom. Próbálkoztam, hátha valaki más is tetszik, de nem. Mit tegyek?

2020. okt. 7. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts meg a fiúval minden kapcsolatot,ne írj,ne beszélj vele,tilsd le mindenhonnét,így elfogod tudni felejteni.

Közben ismerkedj másokkal.

Amíg barátnöje van nem tudsz mit tenni,ha mondjuk sikerülne is elcsábítani nem biztos hogy téged választana illetve veled is megteheti bármikor.

Röviden kerüld amíg csaja van

2020. okt. 7. 10:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. okt. 7. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg tiltsd le mindenhonnan!

Tartsd észben, hogy MINDIG van jobb, még akkor is, ha most nem ezt érzed...

2020. okt. 7. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell letiltani azert valakit ... fejben kell helyre raknod magad es talalsz mast....
2020. okt. 7. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Azért kell letiltania, mert ha látja napo szinten az insta/facebook/snapchat posztjait, sosem fogja elfelejteni.
2020. okt. 7. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

Mivel egy suliba jarnak ott is latja, nem ez a megoldas :D

Ez a gyengek valasztasa csak...el kell fogadni a vesztes szituaciot, es tovabblepni

2020. okt. 7. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom ki pontozza le a 6ost pedig neki igaza van. Ennyi barátnője van nem te vagy az hát hagyd őket. Majd ha szakítottak akkor kiteszed magad tálcára és rá írsz. Éppen ezért nem érdemes amúgy letiltani legalább látod mit szeret stb. és látod mikor szabad a pálya.
2020. okt. 8. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

4-6os is en vagyok :D

Orulok a lepontozasnak azert mert nem ertek egyet a hulye otlettel, hogy le kell tiltani mert ugy nem latja...

Szep vilagnezetetek van ha le kell tiltani azt aki tetszik 😂😂grat.

Koszi 7es 😁

2020. okt. 8. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!