Maci1994 kérdése:
Páromnál tettem pár rossz lépést és most bizonyítani kell de egyben barátnőjének is . Mik amiket mindeképp meg kell, tegyek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 18:24
1/3 kokuusz válasza:
Hát figyelj,attól függ hogy miért kell bizonyítanod,és miért kell a barátnőjének is?:)
2/3 A kérdező kommentje:
volt egy kis nem öszinteség is .. tettem rosz dolgokat . de mindent meg beszéltünk, de ugye nem feljet , és szülinapját gyakorlatilag elfelejtettem .... és most ott vagyunk .hogy ha bizonyitok, teszek a dolgokért minden vissza áll ha nem akkor szevasz a barátnőjének csak azért mert tesojaként szereti .igy már 4 szem figyel
2015. nov. 18. 19:33
3/3 kokuusz válasza:
Én azt nem értem egyébként hogy a barátnőjének mi köze van a ti kapcsolatotokhoz? attól mert tesójaként tekint rá,semmi beleszólása sincs. Hát igen,megbocsájt,de nem felejt ez így van rendjén..hát mondjuk vidd el egy romantikus helyre ahol kettesben lehettek,mondd neki hogy nagyon szereted és megbántad amiket tettél hiszen nála jobb nő nincs..vagy vidd el moziba,de hagy válassza ki ő a filmet. vagy arról sem kell tudnia hogy moziba viszed! de olyan filmet válassz amit ő is megnézne :) Legyen meglepi a számára :) vegyél neki mindig valami apróságot:) vagy csak szimplán menjetek el sétálni,mondjuk egyetek meg egy kürtöst vagy valamit :) Idővel rá fog jönni hogy megbántad amiket tettél,és bizalmat fog a kezedbe adni,amit jó ha nem veszítesz el! :) Remélem valamennyit tudtam segíteni :) Ha bármilyen kérdésed van,írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!