Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szűnik már meg ez az érzés?
Sajnos van egy számomra elég nagy valószínűséggel elérhetetlen szerelem, de akármit csinálok, nem szűnik meg. Már tart legalább 1 éve. Viszont peóbálkozni nem merek, mert félek az elutasítástól/beégéstől, vagy hasonlóktól.
Szóval ha nem is minden nap, de minden héten 4x-5x ezzel a férfival álmodok, és minden álmomban összejövünk. Csókolózunk, simogat, ölelget, mondogatja, hogy szeret. És az egész annyira valóságszerű, hogy a tegnapi álmomban emlékszem, még mondtam is, hogy "Uramisten, nem álmodok, valóravált, itt vagy nekem!" és teljességgel elhittem, hogy nem álmodok. Ennyire valóságszerű álmom még soha nem volt. Ezért is mostmár úgy érzem, valamit kezdenem kell, mert 0-24ben erre a férfira gondolok.
18/L
Viszont peóbálkozni nem merek, mert félek az elutasítástól/beégéstől, vagy hasonlóktól.
Azt mi van ha elutasít? Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!