Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg kedvel egy ev utan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kedvel egy ev utan?

Figyelt kérdés

Szoval egy eve megismertem egy fiut. Lathatoan tetszettem neki, de akkoriban nem voltam erzelmileg elerheto. Akkoriban likeolta a kepeimet es irogatott. En nem valaszoltam neki, mert mint ahogy mondtam erzelmileg nem voltam elerheto (nem mennek bele a reszletekbe).

Most igy 1 ev utan, "erzelmileg elerheto" vagyok, ezert bekovettem instagramon ezt a fiut es likeoltam par kepet. O is visszakovetett es likeolta par kepem.

Ezutan meg nem tortent semmi. Most nem tudom, hogy ezt mire vegyem.

23L

2021. júl. 2. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy lépni kell, mert a férfiak nem értik a nőket, csak az egyértelmű dolgokat értik és szeretik. Mondom ezt szintén férfiként.
2021. júl. 2. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem egyértelmu kezdeményezés én vagy 100 embert like-olok instán még se jön be egyik sem. Minimum írj neki. Ő már kezdeményezett, te lesz@rtad, most neked kell újrakezdened.
2021. júl. 2. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elszúrtad, mivel nem voltál egyértelmű neki. Keresheted, de ne lepődj meg, ha nem veszi a lapot.
2021. júl. 2. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem válaszoltal, amikor irt.

Szoval neked kell lepned.

2021. júl. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!