Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki vagy csak baráti szinten kedvel?
Szóval van egy srác, aki hirtelen került hozzám közel. Ő kezdeményezett, viszont azóta nagyon jól megvagyunk. Naponta jön oda hozzám beszélgetni, kikérdezzük egymástól a tanulnivalót. Verset írt nekem mert ő húzott karácsonykor és abba minden jót beleírt rólam, hogy szép vagyok meg kedves. Mindig mellém ül ha partnert kell választani valamilyen feladathoz, akkor mindig rám néz, engem választ. Mondta hogy jó lenne ha egy helyre mennénk egyetemre meg mikor semmit nem tudtam fizikából akkor is felajánlotta hogy bármikor szívesen segít. Amikor látta hogy nem érzem jól magam akkor direkt elkezdett olyan dologról beszélni ami nekem örömöt okoz, és mikor senki nem foglalkozott velem, mikor rosszul voltam, kiült velem beszélgetni pedig mehetett volna a többiekkel úszni. Ezeket barátilag is megtesszük egymásért vagy több is lehet mögötte?
16/L
Szia!
Szerintem is bejössz neki, csak lehetséges, hogy még abban a fázisban van, hogy össze kell szednie a bátorságát ahhoz, hogy bevallja, többet érez irántad, mint szimpla barátságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!