Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem A legjobb fiú barátomba! MIT TEGYEK?
"A sok lány az az anyukád, aki szóba áll veled? " khmm, jajj ne, ezt leírtam??
Én sem biztos hogy elmondanám, ha nem tudnám, hogy a másiknak is vannak-e ilyen érzelmei irántam, ez valami lányos hülyeség lehet.
De hidd el, én hónapokig rosszul éreztem magam lelkileg és fizikálisan is, mert nem mondtam el.
(Végül elmondtam, megnyugodott a kicsi lelkem, sosem jöttünk össze pár kavaráson kívül néha, de a barátságunk azóta is remekül van).
Néha jobb, ha nincsenek titkok egy barátságban, mégha nagyon személyes is a téma, vagy kínos elmondani.
13.Jézusom. Te tényleg ilyen hülye, makacs vagy? Fogd már fel, hogy van bőven olyan barátság, ahol TÉNYLEG nem vonzódik úgy egyik fél sem.
Megsúgom, h az én fiú barátom nem csajozik egyáltalán. És nem homokos. Leköti a játék és azért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!