Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok Ti hogy döntitek el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti hogy döntitek el ha tetszik nektek egy fiú?

Figyelt kérdés
Mármint vannak felismerhetetlen jelek?
2021. júl. 1. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Meglátom - tetszik. ENNYI
2021. júl. 1. 14:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor mondom a szitut:

Van egy fiú, nevezzük Pistikének. Elég jó barátok vagyunk, olyan témáról is szoktunk beszélgetni amiről barátok nem mindig, de nincs köztünk több mint barátság.

De NEM tudom eldönteni hogy csak egy nagyon jó barátom, vagy tetszik/szerelmes vagyok belé, ezért érdekelnének mások tapasztalatai

2021. júl. 1. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagy szerelmes, ha ezen gondolkodni kell
2021. júl. 1. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
A lányoknál máshogy megy ez a szerelem dolog szerintem. Több ismerősömmel beszélgettem erről és arra jutottunk, hogy mi pasik főleg az első 2 évben vagyunk szerelmesek, a lányok között vegyes volt. Volt aki ugyanígy az első 2 év körül és volt, aki azt mondta, hogy ők pont a 2 év után lesznek igazán szerelmesek, amit mi pasik már csak kötődésnek hívunk. Szóval ez az egész szerelem és tetszés dolog nem teljesen egyértelmű nemek között.
2021. júl. 1. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha igazán tetszene/szerelmes lennél azt már érezted és észre vetted volna
2021. júl. 1. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat...
2021. júl. 1. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

ha szerelmes lennél, akkor azt testileg is tapasztalnád. gyorsabban verne a szíved, esetleg kicsit izgulnál a találkozások előtt, stb. ha ezek eddig fel sem merültek, akkor biztosan nem vagy szerelmes.

az, hogy tetszik-e, más tészta. ha el tudnád képzelni magadat vele egy kapcsolatban, helyesnek tartod, vonzó személyisége van szerinted, akkor már tetszhet. ha ezek a gondolatok nem taszítanak, akkor hajlhat az irány a tetszés felé.

2021. júl. 1. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki igazán tetszik, nagyon sokat gondolsz rá, egész nap ő jár a fejedben. Ez egy barátnál nincs így. Van, hogy beugrik egy-egy szituról és kellemes érzéssel tölt el, de nem róla “álmodozol” állandóan. Ez talán segít.
2021. júl. 2. 19:26
 9/9 A kérdező kommentje:

7es, 8as nagyon kösz a válaszokat (és persze q röbbieknek is)

Mindenkinek ment a zöld pipa

2021. júl. 2. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!