Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadikra jöttetek össze?
Ha az játszik, hogy még nem házasodtunk össze, viszont már 4 éve ismerjük egymást/együtt vagyunk, akkor hála az égnek, én voltam olyan szerencsés, hogy az első pasimmal vagyok még mindig együtt.
Ha belevesszük hogy volt amikor szakítottunk, de utána később újra összejöttünk, akkor 3-4 alkalom, viszont gondolom nem számít, mivel különböző személyekről van a kérdésben szó, nem a kapcsolatok számáról.
Volt egy komoly egy éves kapcsolatom és pár randi/csók/stb tiniként.
Huszas éveimben volt egy 7 éves kapcsolatom, és úgy egy tucat alkalmi és egy tucat szexkapcsolat előtte és utána.
Harmincas éveim elején lazább kapcsolatból néhány. Aztán összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, és vele tervezem hosszú távon a dolgot. :)
TLDR: Komoly próbálkozás úgy 2-3 volt előtte. Laza olyan 30.
Tiniként randiztam, de csóknál tovább sosem ment a dolog. Aztán megismerkedtem valakivel akivel komoly lett a dolog és már 6 éve tart.
Így azt mondanám elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!