Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hányadikra jöttetek össze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadikra jöttetek össze?

Figyelt kérdés
Fiúk/lányok. Hány pasival/nővel randiztatok mire megtaláltátok a nagy ő-t?

2021. jún. 30. 10:30
A kérdező szavazást indított:
elsőre
2
3
4
5 vagy több
28 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg. Hányadik partner után találtátok meg az igazit?
2021. jún. 30. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha az játszik, hogy még nem házasodtunk össze, viszont már 4 éve ismerjük egymást/együtt vagyunk, akkor hála az égnek, én voltam olyan szerencsés, hogy az első pasimmal vagyok még mindig együtt.

Ha belevesszük hogy volt amikor szakítottunk, de utána később újra összejöttünk, akkor 3-4 alkalom, viszont gondolom nem számít, mivel különböző személyekről van a kérdésben szó, nem a kapcsolatok számáról.

2021. jún. 30. 10:39
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 így van. Először is gratulálok! Másodszor ige, a különböző partnerek számára vagyok kíváncsi.
2021. jún. 30. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Volt egy komoly egy éves kapcsolatom és pár randi/csók/stb tiniként.

Huszas éveimben volt egy 7 éves kapcsolatom, és úgy egy tucat alkalmi és egy tucat szexkapcsolat előtte és utána.

Harmincas éveim elején lazább kapcsolatból néhány. Aztán összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, és vele tervezem hosszú távon a dolgot. :)

TLDR: Komoly próbálkozás úgy 2-3 volt előtte. Laza olyan 30.

2021. jún. 30. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek a "Nagy Ő" ben:)
2021. jún. 30. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább rövid távú kapcsolataim voltak a legtöbb pár hetes volt max,vagy pár hónapos. A leghosszabb volt 7 hónap,amúgy még nem találtam meg az igazit..29f
2021. jún. 30. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Tiniként randiztam, de csóknál tovább sosem ment a dolog. Aztán megismerkedtem valakivel akivel komoly lett a dolog és már 6 éve tart.

Így azt mondanám elsőre.

2021. júl. 1. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok de még csók se jött össze
2021. júl. 1. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:
8# majd ossze jon nem verseny;) de ha mindenkepp tul akarsz esnu rajta ittvagyok🤣
2021. júl. 1. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Na akkor túlesek rajta köszi 9es
2021. júl. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!