Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki előtte még sosem vezetett...

Aki előtte még sosem vezetett hányadikra sikerült a jogosítvány?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, a férjemtől kaptam ajándékba,hogy beíratott kreszre. Minden nap ülök autóban,csak az anyós ülésen 😰 Még sosem vezettem autót. Aki volt hasonlóan annak hogy ment a jogosítvány megszerzése?Itt inkább a vezetés részére gondolok.
2019. máj. 26. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tök változó, hogy kinek hányadikra sikerül.

Mindenkinek lehet rossz napja, benéz valami apróságot és megbukik, pedig amúgy tud vezetni normálisan. Más meg tudás nélkül, szerencsével vagy kenőpénzzel átmegy elsőre.

2019. máj. 26. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 43 évesen tettem le a jogsit. Én is a férjemtől kaptam ajándékba a jogsi árát. Sosem vezettem, elvoltam mindig az anyósülésen.

Eléggé parás vagyok, de így is elsőre sikerült minden. Én annyira féltem a vezetési vizsgától, hogy a férjemre hallgattam aki azt mondta, hogy menjek úgy vizsgázni, hogy tuti bukok, de legalább élvezem a vezetést egy kicsit. Majd második vagy harmadik vizsga sikerülni fog. Azt is mondta, hogy ő is tuti bukna ha most vizsgázni, pedig ő hivatásos sofőr, és a buszvezetői engedélye is megvan. Hát lazára vettem, és elsőre sikerült minden.

45/N

2019. máj. 26. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 30 felett voltam. Másodikra sikerült. Először iszonyatosan izgultam. Másodjára már normálisan tudtam figyelni, mert tudtam, hogy mire számíthatok. Egyébként utáltam vezetni járni. De nagyon megszerettem a vezetést.
2019. máj. 26. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1, szerencsére.

Én 17 évesen letudtam. Utána 10 évig nem nagyon vezettem, nem is volt saját autóm. Aztán átestem a ló túlsó oldalára. Már 8. éve évi 28.000km-t vezetek, van hogy napi 600km is megvan.

Amúgy a vizsga nagyobbrészt szerintem nem attól függ, hogy vezettél-e előtte, próbálgattad-e már pl parkolóban a vezetést vagy nem. Amennyire hallom, aki megbukik, nagyobbrészt nem azért történik, mert nem tudja kezelni az autót, hanem mert benéz (vagy a VB belemagyarázza) valamilyen szabályt.

2019. máj. 26. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az első vizsga is relatív. Van akinek 30 óra után van az első van aki 50 után jut oda, hogy elmegy.
2019. máj. 26. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Ettől félek én is😱 amolyan túlparázós típus vagyok

Mondtam a férjemnek szerzek valahonnan frontint aztán akkor normális emberi aggyal vizsgázok nem túl idegeskedve. 😂😂😂( sosem szedtem ilyent és itt is a poén kedvéért írtam 😊 )

2019. máj. 26. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
2.-ra sikerült 1. Hónapja azóta már saját kocsim is van és inádok vezetni. F/21
2019. máj. 26. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen szereztem meg, de én se vezettem előtte egyáltalán. KRESZ elsőre, forgalmi másodikra sikerült. Igazat adok az előttem szólóknak, a forgalmi sokszor nem a képességeken múlik, nem mindegy, hogy 30 vagy 50 órával vizsgázik az ember, nem mindegy, hogy milyen vizsgabiztost kap, milyen lábbal kell fel, van-e idióta gyalogos, rengeteg tényező közrejátszhat. Én például 36 órával tök magabiztosan, nem idegesen vizsgáztam, a vb úgy dicsért, hogy már szinte zavarba jöttem, hogy na de ilyen jó sofőrt régen látott, mennyire szépen, meggondoltan vezetek, látszik, hogy van érzékem hozzá, kár, hogy 65 km/h-val mentünk a városban (nem vettem észre a táblát amikor beértünk), lehet kiszállni.. Ha ideges típus vagy, akkor duplán kérdezz utána az oktatóknak majd. Én annyira nem szoktam stresszelni, de az elején elég sutának éreztem magamat, plusz még műszaki érzékem és tájékozódási képességem is vetekszik a nullával. Nagyon sokat segített az oktatóm, nagyon kedveltem, így a végére már teljesen magabiztos lettem, tényleg úgy éreztem, hogy megtanultam az alapokat.
2019. máj. 26. 21:08
 9/9 Hovarju ***** válasza:
100%

39 évesen elsőre sikerült minden vizsgám.

Igaz, vezetésből 65 óra után vizsgáztam, de elsőre meglett és az azóta eltelt 3,5 évben rendszeresen, napi szinten vezetek.

2019. máj. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!