Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tartson örökké?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartson örökké?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,akik már mondjuk ilyen 30 éve ugyanazzal a partnerrel vagytok együtt,mi a titok? Nem a megcsalásra térnék ki,mert a hűség a legfontosabb a kapcsolatban. De mostanában sokat hallom,hogy azért mentek szét a párok mert "megunták egymást". Ezt hogy lehetne elkerülni? Akik nagyon rég óta együtt vannak, mit csináltok úgy,hogy nem unjátok meg egymást?

2021. jún. 28. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom hogy hogy csinálják, én már nagyon unom 🤷‍♂️ 29 éves kapcsolat. 48F
2021. jún. 28. 10:06
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 az még rendben is van,de mikor ilyet látok hogy 6hónap után meg 2év után szétmennek mert megunták egymást,elég dühítő.
2021. jún. 28. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mostanában elég sokszor ezt hallani 🤷‍♂️
2021. jún. 28. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Fejben dől el! Hogy mennyire gondolod komolyan a "holtomiglan-holtodiglan"-t.

És persze nem magától tart 30-40 évig - dolgozni kell rajta.

Napi szintű kedvességektől kezdve....

Nyilván egyetlen házasságban sem ugyanaz a szerelmi lángolás, mint az első évben... De a "tűz" megmaradhat. És persze sok tolerancia, szeretet, odafigyelés kell....

2021. jún. 28. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ismeroseim szulei kozul kb mindegyiknek megromlott a hazassaga.Nagyon ritka hogy oreg korukra is igazan szeressek egymast.En azt gondolom hogy akiknek egyhangu az eletuk/szemelyiseguk csak azok unnak ra egymasra.
2021. jún. 28. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy lusta az ember és már nem randiznak stb - csak otthon ülnek és mobiloznak, nem beszélgetnek, nincs miről beszélni, mert nem csinálnak semmit...

Heti legalább 2-3x kellene randizni egy híres pszichológus szerint, aki a gyerekkori szerelmével él együtt még mindig 50pár évesen (Jordan Peterson - érdemes utánanézni).

Én 10 éve vagyok a párommal (4 éve költöztünk össze), be is tartjuk ezt a szabályt - enélkül nagyon hamar el tudsz "sodródni" a párodtól és elszoksz tőle. Pl együtt főzünk, elmegyünk csak úgy sétálni, beülünk valahova enni, elbiciklizünk valahova, állatkert, botanikus kert, mozi, ruhavásárlás, filmnézés, kertészkedés, baráti társasággal találkozni, ugyebár nyaralás, kirakózás stb... De sokan csak legyintenek hogy minek, nincs erre ideje és ilyenek - na ott már probléma van.

Én egyébként nem is értem, hogy hogyan lehet megunni valakit... Több barátnőm is van, akiket 10+ éve ismerek és egyáltalán nem unom őket. Egyik legjobb barátnőmet egész életemben ismertem (anyum keresztlánya, fél év van közöttünk, születésem óta barátnők vagyunk). A párom pedig a legjobb barátom - tényleg mindent tabuk nélkül kibeszélünk, ha probléma van azt átbeszéljük - anélkül, hogy ne beszélnénk meg, nem is állunk le a dumálással. Persze van, hogy összekapunk, de az kell is, hisz annyi surlódás nem árt.

Bár még gyerekünk nincs, de úgy tudom, ott is nagyon fontos, hogy csapatmunka legyen a gyereknevelés és ugyanúgy randizzatok is.

Ehhez mindhez viszont az kell, hogy a párod is akarjon tenni a kapcsolatért.

A megcsalásról pedig annyit, hogy gerinctelen egy dolog, csak az teszi ezt, aki nem tiszteli azt, akivel együtt van.

26/L

2021. jún. 28. 20:00
 7/9 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóan látom, ahogy az elottem hozzászólók. Elég sok embernek egyáltalán nincs hobbija, érdeklődési köre, csak a munka és az otthon punnyadás, vagy a munkatársakkal néha lógás, ami kitölti a mindennapjukat. A párkapcsolatba fejest ugranak a legtöbben, tetszel-szeretlek-költözzünk össze után jön a gyerek, hitelek, kötelességek, mire észbe kapnak, rájönnek hogy nem is ismerik egymást valójában, nem is csinálnak semmi különöset egész évben, csak a feladataikat végzik el. Egymástól várják legtöbbször a csodát, mindig a másik az uncsi, az ilyen meg az olyan, egymás agyára mennek, és kezdik az egészet előről egy új kapcsolatban. Sportolni? Megeröltető. Tanulni? Felesleges.Megtanulni zenélni? Már gyerekként el kellett volna kezdeni. Kifogások, nyavalygás, koravén gondolkodás már 20 évesen is. Megújulni, önképzés, új helyek felfedezése helyett csak a rinya megy mindenhol. Persze hogy nem bírják 30 évig elviselni egymást az emberek.
2021. jún. 30. 02:17
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
A kapcsolatot ápolni kell, különben elsorvad. Nálunk este 7-től nincs laptop, TV, nincs telefonbuzerálás, csak egymásra figyelünk. 22 éve imádjuk egymást rendületlenül.
2021. júl. 4. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:
ez király 5let. 😊
2021. júl. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!