Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik nekem egy lány de ő okosabb mint én attól lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 13:09
5/12 anonim válasza:
Há’ hogyan nem, az istenfáját!
Tessék bízni magadban!
6/12 terminator9000 válasza:
A parom is stréberebb nálam érettségis dolgokban(matek magyar stb), te nyűgözd le azzal amit te tudsz(pl:Gépészetett tanulok így olyanokat tudok ami neki teljes sötétség)
7/12 anonim válasza:
Olvasd el az utánad következő kérdezőnek adott válaszokat. Nem minden az okosság. Lehet, hogy Te olyat is tudsz, amihez nincs neki halvány gőze sem.
Az emberi tulajdonságaid is jobban bejöhetnek felőled, mint mástól.
8/12 anonim válasza:
Állítólag a nők inteligensebbek mint a férfiak. Esetleg kérdezd meg, hogy őt zavarja-e.
Biztos van valami amiben jó vagy, nyűgözd le!
9/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet, én se vagyok egy Einstein de meg is szeret a parom pedig ő sokkal okosabb nálam
10/12 anonim válasza:
Lehet. :D Nekem mindegy, hogy mennyire okos egy fiú, nekem a személyiség a fontos. Persze, kicsit visszataszító, ha még teljesen alap dolgokra sem tudja a választ, de ha van egy alapműveltsége, akkor onnantól teljesen mindegy. Bár van, akinek (mint nekem is) vonzó az, ha egy srác intelligens, de egyáltalán nem féltétel, ha amúgy emberileg értékes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!