Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez túlzás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túlzás?

Figyelt kérdés
Több , mint fél éve együtt vagyok a párommal. Mivel hétközben nem tudunk találkozni , minden hétvégénket igyekszünk együtt tölteni . A csalàdom szerintem azonban ez nem normális , szerintük túl sok időt töltök vele. (Nincs különösebb problémájuk a barátommal egyébként) Természetesen van életem rajta kívül , járok buliba , barátokhoz . Ti mit gondoltok erről ? Tényleg akkora túlzás ez , s a szüleimnek igaza van? 18/L

2021. jún. 22. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Nem nagyon túlzás. Viszont ezt általában úgy szokták, hogy 1-1hétvége kimarad, hogy a családdal is legyen az ember.

Én is mindíg mentem ilyenkor a pàromhoz, de tartottunk 1-1 hét szünetet.

Neki is akkor értek rá a szülei és az én szüleim is. Szóval akkor lehetett családi programokat csinálni, vagy bármi. Ők is olyankor elmentek vásárolgatni, családi ebéd, beszélgettek. Vannak akik ezt jobban igénylik.

Másik haveromék viszont úgy voltak, hogy 1 hetet a lánynál, 1 hetet a srácnál, majd 1 hét kimaradt. Ezzel se volt gondja a szülőknek. Ezt javasolta nekem is, csak akkor nem volt megoldható.

2021. jún. 22. 13:59
 2/4 anonim válasza:

Szerintem sem nagy túlzás, viszont gondolom a családod is igényelné a társaságod. Nyilván nehéz megoldani a dolgot, hogy ha a pároddal csak hétvégente tudsz találkozni, de ebből az következik, hogy így minden hétvégéd foglalt és nincs időd másra.

Megértem, hogy miért így csinálod, de az is értehtő, hogy a családod "túlzásnak tartja", gondolom ők ezt negatívumnak élik meg, hogy egy hétvégéd sincs rájuk.

2021. jún. 22. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem túlzás. Bár én őszintén, úgy tudok a párommal találkozni hogy minden 2.hètvègén (szombattól hétfőig, ott alszom nála)

És mi is így megtudjuk oldani.

Ha nektek ez kevés lenne egyenlőre, akkor úgyis lehet hogy a hónapban 1 hétvége szünet van a 3-ból. És még lehet jobbat is tesz a kapcsolatnak. (jobban hiányoljátok, kívánjátok majd egymást)

2021. jún. 22. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túlzás egyáltalán
2021. jún. 23. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!