Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy más is így van vele?
Figyelt kérdés
Huh... Igazából mindig is más volt az ízlésem, mint a többi lánynak. Be jönnek az ilyen elvontabb stílusú ruhák, amik nem hétköznapiak, vagy a színes haj, a piercing, a tetoválás, de ez önmagában nem is igazán különleges. Tulajdonképpen az zavar, hogy a velem egykorú lányok mindig a 190 centis focistákat,meg insta celebeket mutogatják,hogy úristen, így néz ki egy igazi férfi. És én nem kötök beléjük nyilván, de nekem sosem az ilyen tipikus magas, izmos srácok jöttek be. Azért adtam ezt a hosszabb bevezetőt, hogy kicsit ismertessem magam, de röviden annyi lenne, hogy lány létemre én vagyok az egyetlen, akinek nem ezek a fajta fiúk jönnek be, hanem az inkább alacsonyabb, cuki srácok? Mondthatni már lányosak, femboyok. Értük nagyrészt a meleg srácok vannak oda, ezért érzem ezt furcsának, és ami azt illeti ilyen srácot még nem is láttam itthon, szóval lehet ezért néz rám mindenki hülyén, ha elmondom, hogy nekem milyen fiúk jönnek be.2021. jún. 20. 22:33
1/6 anonim válasza:
Nekem is a femininre maszkírozott Kpop idol-ok (BTS Taehyung, Ateez Yunhoo stb.) a zsánereim.
2/6 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a feminimebb srácok, a hosszú hajat például teljesen odáig vagyok.
3/6 anonim válasza:
Ne érezd egyáltalán furán magadat, mindenkinek más jön be. Valakinek ez valakinek az. Az égvilágon semmi gond nincs veled ;)
4/6 anonim válasza:
A barátom egyáltalán nem magas, csak enyhén izmos és a szememben kb egy csoda. De egyébként nem 1 ember él a világon szóval tuti nem te vagy az egyetlen.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván tisztában vagyok vele, hogy van más ember is, akinek olyan az ízlése mint nekem. Tulajdonképpen a legfőbb kiváltó oka, hogy ki írtam a kérdést, az az volt, hogy akik körülöttem vannak, mind elég furán reagáltak arra, hogy nem a maszkulinabb férfiak jönnek be. Volt aki azt mondta, hogy képtelen lenne megvédeni stb...
Egyébként köszönöm a válaszokat, fel dobtátok a kedvem ^^.
2021. jún. 21. 11:57
6/6 anonim válasza:
Teljesen oké hogy neked más az ideálod nem kell törődni a véleményükkel<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!