Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfejeteni őt?
Márciusban össze jöttem egy lannyal akit messengeren ismertem meg
3 hónapig voltam vele tudni kell én idősebb vagyok 17 éves leszek ő nem rég lett 15 sokszor már nem éreztem azt sem hogy szeretem őt csak mar nagyon meg szoktam hogy vele vagyok, de ez utan elkezdett ignorálni es nem beszélni velem sehogy sem,mar latni sem akart, most úgy érzem hogy még is hiányzik, mert sok időt töltöttem vele.. az első kérdésem az lenne hogy itt mi lehet a válasz miért van ez? A másik meg hogy hogy tudnám legalább egy kicsit is ki verni öt a fejemből? Tanácstalan vagyok jelenleg kellene egy kis segítség... köszönöm ha valaki válaszolni fog!
Kedvelted, biztos meg is szeretted, normális hogy hiányzik ha eltűnik az életedből. Az idő fog segíteni és hogy szocializálódsz, barátokkal vagy, új embereket ismersz meg (akikkel haverkodhatsz), látod majd hogy nélküle is megleszel.
Találj ki programokat a haverokkal, menjetek el ide-oda, szerezz új élményeket. Itt a nyár, lehet mozogni, van idő, lehet hülyéskedni és estig lófrálni. Az elején sokat gondolsz rá, aztán fokozatosan egyre kevesebbet fogsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!