Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora borostát/szakállat szerettek a fiúkon?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Csupasz
Kicsi borosta
Nagy borosta
Szakáll
36 szavazat
1/5 anonim válasza:
Miért nincs olyan válasz hogy mindegy?
2/5 anonim válasza:
Szerintem vonzó, férfias a borosta, és.főleg a.bajusz, szakáll 😍😻
3/5 anonim válasza:
Nekem a csupasz jön be, max a kicsi borosta, de az sem állandóan. A nagy borosta, meg a szakáll nekem valahogy visszataszító...
4/5 anonim válasza:
Eltelik még pár év, és mindegyikőtök oda meg vissza lesz a borostás pasikért. Most még túl fiatalok vagytok, hogy megértsétek.
5/5 anonim válasza:
Nekem nagy plusz a borosta, mindig mondtam bnőimnek😂 2 éve még mondták páran, hogy nem értik mit estek rajtuk, de most már mondta bnőm, hogy igazam volt
De amúgy nem dealbreaker ha nincsen neki, de szamomre kis bonusz(pl bnőm is most lesz 2 éve kapcsolatba egy borosta nélküli palival, tök rendes meg minden)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!