Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevés chat az rossz? Mit gondoltok erről a szituról?
Nemrég jöttünk össze, előtte nagyon sokat beszélünk chaten, most meg tökre keveset, alig ir, és akkor is mert én ráírok, nem zaklatom, ne értsétek félre. Csak én agyalom túl? Illetve kicsit nehezen is bizom meg még benne, mert nagyon sok lányismerőse van, és nem tudom mennyire gondolja komolyan velem...
18/Lány
Megkérdezted miért ír keveset? Megkérdezted, mit írhattál, megbántottad e? Magadba néztél, mit írtál, visszaolvasad az üzeneteid, átmentél az emlékeken?
Hasonlóan írsz mint egy lány, akivel beszélek, azért kérdezem. Ő csak rám figyelt, hogy én MIT nem csinálok, amit ő elvárna és amit akarna, de sose beszélt, és rengetegszer nem válaszolt arra, amit írtam. Ezért írtam keveset, és ő meg értetlenkedett, de nem tett semmit azért, hogy változzon a helyzet.
Kedves 2. Köszönöm az elgondolkodtató válaszod, és visszaolvastam nem érzem azt, hogy valamivel megbánthattam, mert olyankor általában mindig jelzi, mert kértem is tőle, ezt már az elején megbeszéltük. Inkább olyan mint aki közönbös, vagy mint akit nem is érdekli mi van velem. Mert én mindig kérdezem, hogy milyen volt a napja, és alig akar bármit is mondani, és nem is szokott visszakérdezni.
Ami még fontos lehet h ez az első "kapcsolata" szoval nem tudom. Mindenképp beszélni fogok vele, csak nem szeretném elveszíteni.
Értelek, ezek alapján úgy érzem tisztán látsz.
Miért veszítenéd el attól, hogy érdeklődsz aziránt, miért nem ír? Ez már veszélyezteti a kapcsolatotokat, ha efelől érdeklődsz? Mi lesz, ha későbbiekben komolyabb dolgokat kell megbeszélni, mint az, hogy érdekled e őt, mert keveset ír?
Előző vagyok. Szerintem nyugodtan kérdezd meg, bátran beszélj róla neki. Ez fontos neked, és alap dolog, hisz vele vagy. Akivel kapcsolatban vagy, azzal alap, hogy tisztázzátok nyíltan, hogy most mi történik, mert te bizonyos dolgot érzel, és ő mit érez, mit gondol. Nem kell ettől félni. Ha emiatt ő kiakad, vagy baja van, akkor az egy erős felkiáltójel. Az egy jelzés arra, hogy valami gond van, hisz ez nagyon apró dolog, nagyon alap együttműködés a másikkal.
Mondd el neki, te mit érzel, és mit várnál, hogy hogyan írjon, és mit tapasztalsz tőle. Ez a három a legjobb lépés, hogy kezeld ezt. Úgy érzed h nem érdekled, pedig várnád hogy írjon, érdeklődjön, HA tényleg érdekled őt, de nem is keres téged.
Olyan lánnyal is beszéltem, akit teljesen elnyomott a pasija. Mindig mindenért hibáztatta, ő pedig elhitte, és magában kereste a hibát. Erre is gondolj, h ne nyomd el önmagad, hanem számítson amit érzel, akármit mond rá.
Az "összejöttünk" az az h megbeszéltük, hogy bejövünk egymásnak, ezután elkezdtünk járni, többször voltunk randizni, odajött a sulimhoz mikor végeztem, megcsókolt, megölelt stb...szóval ezt értem az összejöttünk alatt.
Mindenképp beszélni fogok erről, aztán majd elválik, hogy mi lesz, köszönöm mindenkinek, nagyon rendesek és aranyosak vagytok. És teljes mértékben igazatok van. Köszi mégegyszer mindent💖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!