Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most akkor mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor mi?

Figyelt kérdés

Szóval van az osztályomban egy fiú, és annak ellenére, hogy minden tettéből sugárzik az egoizmus, és a felsőbbrendűség, eléggé tetszik. Amikor kevesen vannak a társaságában, eldobja az arrogáns stílusát, és az az énje nagyon imponál nekem. Ilyenkor kedves, megértő, helyes, (persze még mindig okos,de nem okoskodó), figyelmes... Egyszóval az az énje maga a tökély. Azonban a másik arcát, (amit a külvilág felé mutat,) azt kifejezetten utálom. Még ha igaza is van, akkor sem szimpatikus a felvágóssága.

Szóval egyrészt azt szeretném tisztázni, hogy én mit érzek iránta, a másik pedig, hogy én milyen érzéseket váltok ki belőle.

Pár hónapja még annyira közel álltunk egymáshoz,hogy már jóval többről volt szó egyszerű barátságnál, de a karantén betett a kapcsolatunknak. Az elején még hívott, hogy menjek velük Mekizni, de az idő múlásával egyre inkább eltávolodtunk egymástól, és mire már vissza lehetett menni a suliba, addigra olyannyira naggyá vált ez a szakadék, hogy egyáltalán nem is beszéltünk egymással. De mondjuk nem is csodálom. Az év végi hajtásban nem hogy fiúkra, hanem még levegővételre is alig volt időm. Azonban pár napja elhívott a bulijára, amire sajnos nem fogok tudni elmenni, de ettől függetlenül nagyra értékelem a gesztust, mert tudom, hogy csak a közeli ismerősöket hívta.

Ettől függetlenül kicsit aggódom, ugyanis egész nyáron nem fogunk tudni találkozni, és eléggé félek attól, hogy a mostani szakadék ezzel csak nagyobb lesz...

Mit kéne tennem, hogy ne veszítsem el teljesen őt? Online konkrétan semmilyen szinten nem kommunikálunk, szóval az nem opció.

Aki végigolvasta annak köszi :)

2021. jún. 14. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elhívott a bulijára, amit lemondtál. Ajánlasz neki egy új időpontot a nyáron vagy megkérdezed mikor lenne jó neki, mondván jó lenne összefutni. 2 hónap alatt csak sikerül összehoznotok valamit.

Ennyire egyszerű, viszonozd a kezdeményezését ha látni akarod.

2021. jún. 14. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
12%
Ez most akkor semmi.
2021. jún. 14. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Ha találkoztok is - jó lesz Neked vele (jó leszel neki) EGY IDEIG, aztán...

Hiszen utálod azt az arcát, amit kifelé mutat. Mit gondolsz - bírnád vajon sokáig utálni ezt az arcát? Ha elvakítana is a szerelem, csakhogy mások nem keresnék a társaságotokat és magadra maradnál vele az életben és ez nem lenne jó.

2021. jún. 14. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves? Ha kb 16 fölött van akkor sztem hagyjad a fenébe mert nagyon gyerekes, vagy pedig lelkileg instabil. Ha viszont 16 alatti korosztályról van szó akkor írj rá valami kamuindokkal mesengeren több nap is, és beszélgessetek. De ne legyél nagyon rámenős. Ha nem látod az érdeklődését akkor hagyjad a fenébe.
2021. jún. 15. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy, hogy gyerekes-e vagy nem, tetszik neki. neked.

egyetértek az #1-gyel, ha ő kezdeményezett, akkor most te jössz. hívd el valahová, vagy csak hozzátok. van még a nyárból, biztosan találtok megfelelő időpontot. vagy ha nagyon erőltetni kell, az egy egyértelmű jel lesz neked (off).

2021. júl. 22. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Amit az #1 ajánl: ha nem akarod elveszteni de valami miatt nem tudsz vagy akarsz vele most találkozni a buliján, akkor tedd egyértelművé neki, hogy attól, hogy most nem mész el, még nyitott vagy a kapcsolatra. Legjobb, hogyha konkrétan megmondod neki, hogy pl.

"bár most nem megyek el a bulidra, de jó lenne találkozni Veled X. hó Y.-án, ZZ órakor ezen a helyen. Nagyon szeretném, ha eljönnél."

Ha ezt írod neki, szerintem tejesen ok.

2021. júl. 23. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!