Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akarhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat?

Figyelt kérdés
Röviden volt egy lány, akinek az utolsó talinkon odaadtam egy szerelmes verset. Később rákérdeztem hogy milyen lett, tetszett neki. Bevallottan neki hogy csak így tudtam kifejezni magamat, hogy hogyan is érzek iránta már egy jó ideje. Erre a lány kerülte a témát, nem látta az üzenetet (amúgy látta). Elegem lett, és a fejéhez vágtam hogy ha offolni akar, csak tegye meg és nem zaklatom tovább. Erre elhívott találkozni. Személyesen akár offolni vagy mi? 17/f

2021. jún. 13. 14:42
A kérdező szavazást indított:
Csak offolni akar:/
Még bármi lehet belőle:)
SZERET!!!<3
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Tetszett neki, hogy valaki koslat utana, az onbizalmat egyensulyban tartja.

Az mar nem tetszett neki hogy le akarod ot razni, ezert gyorsan valamit kell csinalnia kulonben elvesziti ezt az onbizalomboost forrast, ilyen nem tortenhet meg.

Eggyel magasabbra rakta a lecet, nehogy megint eltunj, ezert talalkozni akar veled, de kozel is enged meg nem is. Zonaban tart.

Hidd el ha ugyanugy tetszenel neki akkor fulig mosolyogna es mar eszedbe sem jutna fel tenni ide egy ilyen kerdest.

Es azt is hidd el, ha lenne egy masik srac aki udvarol neki te mar sehol nem lennel.

Sok sikert, barmi is a celod.

2021. jún. 13. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi kapcsolatotokat nem ismerjük, sem őt, sem téged, úgyhogy a reakciójából ítélve semmiképp nem reménykednék abban, hogy majd a nyakadba borul. Szép a szerelem, de a mesékből már kinőttél szerintem.

Ha valamit eltudott veled eddig képzelni, szimpatikus voltál neki, akkor elképzelhető hogy egy nagyon óvatos ismerkedés lehetséges. Kb. 99% esélyed van viszont arra, hogy csak megsajnált és megpróbálja élőben tudatosítani benned, hogy ez nem fog menni.

2021. jún. 13. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerű, ne írj neki ne keresd mondjuk 2-3 hétig és ha ő se keres akkor meg van a válasz! :)
2021. jún. 13. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, én is jártam így. Fejéhez vágtam hogy ha nem akar semmit hagyjuk az egészet stb. Erre ő: semmi ilyesmiről szó nincs stb, aha de ha én nem írok neki ő véletlen se ír.
2021. jún. 13. 19:22
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 alapjáraton mindig én kerestem őt, ő max 3x
2021. jún. 13. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Próbál kirángatni a magadba csavarodott megrészegülésedből, és azt akarja, hogy őt vedd észre!

Ne a saját érzéseidről írjál szerelmes verset neki!

Vedd észre az ő igényeit, és tedd meg amit csak lehet!

Ilyenkor nem azt várják, hogy rájuk okádd a saját nyomorodat.

2021. jún. 15. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

"3-as vagyok, én is jártam így. Fejéhez vágtam hogy ha nem akar semmit hagyjuk az egészet stb. Erre ő: semmi ilyesmiről szó nincs stb, aha de ha én nem írok neki ő véletlen se ír."

Valamire jó vagy nála, ha másnem, hogy a magabiztosságát növeld :D

De hamár ő így kihazsnál akkor te is úgy használd ki ahogyan csak tudod, amikor ott a lehetőség rá!

Sok csaj nagyon bamba, könnyen meg lehet őket lepni, aztán nincs megállás :D

2021. jún. 15. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
3* vagyok. Hát már abba hagytam az írogatást szóval velem nem szórakozik már sehogy se 😊
2021. jún. 16. 07:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja meg még eszembe jutott az is, hogy vannak lányoknak ilyen "foglalkozások" amikor tanítják őket a női dolgokra, háztartástan óra vagy mittudomén mostanába hogy nevezik, de sokszor a saját anyjuk is úgy neveli őket, hogy ha nyomulnak rájuk, de ők nem akarnak semmit akkor maradjanak passzívak, ne ellenkezzenek vagy reagáljanak dühösen. Kb ugyanúgy ránevelik ezekre őket mint arra, hogy zártan tartsák a lábukat ha szoknya van rajtuk. Lényegében feminizmus alapfokon...
2021. jún. 16. 10:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Friendzone lett a vége😔

De azért köszi srácok, a legnagyobbak vagytok!

2021. jún. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!